Dimitar_90 Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Трябват ми няколко акумулатора от лек автомобил, може да взема евентуално и няколко по-големи от камион. Който има интерес нека ми пише на ЛС да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Някъде по мазетата мисля имам 2 броя автомобилни. Състоянието им е неизвестно, вероятно биха могли и да работят след заряд. Все пак сложи някаква примерна/приблизителна цена, на която ги купуваш. Аз (предполагам и голяма част от съфорумниците) нямам идея каква е реалната стойност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 2-3лв ги изкупуват принципно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 за акумулатор от автомобил предлагам 5лв/бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huchetario Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 аз давам 10 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 на вторични суровини ли ще ги даваш???? за 1 бр за кола дават към 12 лв ............... така чух миналата седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 то си е моя работа за какво ми е, но ако щях да ги давам на вторични и да правя бизнес от това щях да изкупувам неограничен брой Цената е ориентировъчна, зависи от акумулатора трябва да го видя. а ако е за камион или тир може и повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 аз давам 10 лева ако ти донеса 200-300 акумулатора дали няма да се отметнеш ? на вторични суровини ли ще ги даваш???? за 1 бр за кола дават към 12 лв ............... така чух миналата седмица такава цена няма объркал си се , дори момчето в темата дава висока цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 имам стар акумулатор 66Ач. до колкото си спомням,стои в мазето. Който даде 12лв е негов,акумулатор е доста големичък и тежък. 0889 26 59 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnum6671 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 ако ти донеса 200-300 акумулатора дали няма да се отметнеш ? такава цена няма объркал си се , дори момчето в темата дава висока цена За справка на неосведомените колеги: в Алброн на Кукленско шосе изкупуват старите акумулатори на цена 1.20 лв./кг (важно е:С електролита).Удържат 15% данък.Така, че може самички да си изчислите реалната цена, а колегата изкупвач ако иска да си прави и ракета от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huchetario Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 на жп гара Филипово ги изкупуват по 20 лева парчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.