Jump to content
BulForum.com

Купувам ХЪСКИ

Recommended Posts

Без значение мъшко или женско интересува ме само да е породисто и да е малко цена по договаряне не повече по 230-240 лева.

[/quot

Аз имам имам такова куче но за тези пари не можеш да намериш хъски с родословие.

Аз кучета не продавам само исках да ти кажа че кучета с родословие можеш да намериш само от развъдник.Цената им там върви над 500 лв.Не знам дали си запознат с характера на тези песове. Ако си решил да си вземеш хъски трябва да знаеш че си вземаш не куче а дете което нямя да порасне.Трябва да си много упорит в неговото възпитание защото един ден можеш да разбереш че не живееш в своя дом а в неговия . Иначе са големи сладури и лигочи, но и са кучета които могат да те побъркат.Така че преди да си вземеш такава лудетина посети сайта dog.bg там има форум за сибирското хъски където ще получиш много добра информация и за развъдниците от които моежеш да си купиш куче с родословие. А ако решиш че не искаш чак толкова да е породисто има доста обави в сайтовете за хъскита. Успех в търсенето ако си вземеш такъв палавник може да ми пишеш да ти дам някой съвет при отглеждането му /[email protected]/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...