petyr hvorev Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Без значение мъшко или женско интересува ме само да е породисто и да е малко цена по договаряне не повече по 230-240 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelco Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Без значение мъшко или женско интересува ме само да е породисто и да е малко цена по договаряне не повече по 230-240 лева. [/quot Аз имам имам такова куче но за тези пари не можеш да намериш хъски с родословие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Писал съм ти ПМ. Може и за повече пари стига да има родословно дърво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelco Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Аз кучета не продавам само исках да ти кажа че кучета с родословие можеш да намериш само от развъдник.Цената им там върви над 500 лв.Не знам дали си запознат с характера на тези песове. Ако си решил да си вземеш хъски трябва да знаеш че си вземаш не куче а дете което нямя да порасне.Трябва да си много упорит в неговото възпитание защото един ден можеш да разбереш че не живееш в своя дом а в неговия . Иначе са големи сладури и лигочи, но и са кучета които могат да те побъркат.Така че преди да си вземеш такава лудетина посети сайта dog.bg там има форум за сибирското хъски където ще получиш много добра информация и за развъдниците от които моежеш да си купиш куче с родословие. А ако решиш че не искаш чак толкова да е породисто има доста обави в сайтовете за хъскита. Успех в търсенето ако си вземеш такъв палавник може да ми пишеш да ти дам някой съвет при отглеждането му /[email protected]/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.