GeorgeCh Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Запалката ми е подарък, но вече не ми е необходима, защото отказах цигарите. Става въпрос за Zippo Century Eagle: Снимка1 Снимка2 Снимка3 Снимка4 Флакона за бензин е празен - изразходван е отдавна. Камъчетата са пълен комплект, нито едно не е извадено. Цигарето (с форма на лула) не е ползвано никога. Запалката е пълнена с бензин един единствен път за проба. Ключодържатела е ползван известно време и има леки следи от употреба. Освен това, към комплекта давам подарък още една запалка Zippo, която съм ползвал доста - изхабила е два флакона бензин - този от комплекта и още един по-голям. Запалката не помня вече откъде я имам, не ми се занимава да я снимам, най-обикновенно бяло тенеке, предполагам е менте, но си бачка нормално и е пълнена само с оригинален бензин Zippo. Цена: 35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Продадена, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.