Birth Decline Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 Става дума за: CPU - Sempron 2600+ SA (40лв.) MB - Asrock KT600 VT8 Upgrade SA (30лв.) RAM - A-Data 256MB DDR @ 400 (40лв.) VGA - ATI Radeon 9250 128MB (50лв.) HDD - Excelstor 80GB, ATA (50лв.) HDD - Maxtor 40GB, ATA (40лв.) DVD - LG (15лв.) Без захранване и кутия. Може и на части, но бих предпочела да ми се махнат наведнъж от главата. Ако някой вземе всичко - 250лв. намаление FYI: не го разкарвам заради проблеми. Просто не ми върши работа вече. Иначе нищо му няма на хайвана. Гледан е с много любов и е израснал обграден от топлина и разбирателство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 За да бъдем честни трябва да добавя, че 40ГБ макстора си има проблеми по принцип. При прегряване, често, главите му блокират, а и един от пиновете му е бил запояван наново поради счупване. За него давам 10лв. Иначе ме интересува Екселстора ти, ако наистина през годините не имал проблем, за него давам 40лв. (мишка не продаваш ли?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 DVD - LG (15лв.) DVD-RW или DVD-ROM Ако е DVD-RW и си бачка без проблеми го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.