xm? Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Изкупувам, всякъкви фитнес уреди и тежисти в добро външно състояние оставяйте къквото имате снимка и каква цена му искате Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 Моля момчето което ми писа на (Л.С.) за лоста за дъмбел да пише пак защотото по погрешка изтрих съобщението и няма как да се свържа с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markas Posted October 31, 2007 Share Posted October 31, 2007 имам два дъмбела които е почти сигурно че няма да използвам повече 2х лоста 8х 2.5кг 4х 1.25кг снимкаснимка тъй като не съм запознат как вървят цените в момента, предложи няква цена и ако реша че си струва ги продавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xm? Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 имам два дъмбела които е почти сигурно че няма да използвам повече 2х лоста 8х 2.5кг 4х 1.25кг снимкаснимка тъй като не съм запознат как вървят цените в момента, предложи няква цена и ако реша че си струва ги продавам. Свържи се с мен по някакъв начен чрез Л.С. или по skype: xe4ovek мога да ти ги зема пишими да обсъдим цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Ако не стигнете до споразумение за цената обади, може и аз да ти ги купя. ПП: Може би не е тука мястото ама кажете от къде може човек да си купи нови + лежанка с лост на ново - на някакви по разумни цени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToHuTo Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ПП: Може би не е тука мястото ама кажете от къде може човек да си купи нови + лежанка с лост на ново - на някакви по разумни цени? От СпортДепо с/у Метро.2ри етаж.Има доста уреди .По добър магазин в Пловдив няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=48837&hl= ей тук продавам един гребен тренажор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.