Jump to content
BulForum.com

Продавам 4 лаптопа

Recommended Posts

1. Dell Latitude D600 Pentium M 1,6Ghz, 1GB Ram, ATI Radeon 9000, 14" XGA, 40GB HDD, DVD-ROM, LAN, Wireless, TV-OUT, 2xUSB, Card Slot, Modem 92k + оригинална чанта, зарядно , драйвери и WinXP Pro. Лаптопа и батерията са ЧИСТО НОВИ. Забележки - Няма. Цена 750лв. Продаден!

2. Dell Latitude D600 Pentium M 1,4Ghz, 512MB Ram, ATI Radeon 9000, 14" XGA, 40GB HDD, CD-RW/DVD-ROM Combo Drive, LAN, Wireless, TV-OUT, 2xUSB, Card Slot, Modem 92k + оригинална кожена чанта и зарядно. Забележки - Батерията държи около 1час при пълно натоварване, не добър външен вид, левия спийкър издава шум при работа. Цена 480лв.Продаден!

3. Dell Latitude C640 Mobile Pentium 4 2Ghz, 256MB Ram, ATI Radeon 7500, 14,1" XGA, 20GB HDD, CD-RW,Floppy 1,44 Drive, ZIP Module, LAN, TV-OUT, USB,Infrared, 2xCard Slot, Modem 92k + оригинална чанта, зарядно. Забележки - Батерията държи около 10мин. при пълно натоварване . Цена 480лв.

4. Dell Latitude D400 Pentium M 1,4Ghz, 256MB Ram,Video - Intel 855GM/855GME, 12,1" XGA, 20GB HDD, CD-RW/DVD-ROM Externel Combo Drive,Floppy 1,44 Drive, LAN, Wireless,Infrared, IEEE 1394, TV-OUT, 2xUSB, Card Slot, Modem 92k + оригинална кожена чанта и зарядно и Dock конзола с допълнително захранване,3xUSB и букса за мишка и клавиатура и принтер. Забележки - Батерията държи около час и половина при пълно натоварване, буксата за външните устройства не работи но на Dock конзолата я има същата работеща. Цена 460лв. Продаден!

Допълнителна информация и други въпроси на тел. 0897 90 14 14.

Има стикер на самия компютър с 3 годиншна гаранция от Honeywell която изтича на 23.04.2008 но мисля че тук в България това не ни грее много.Иначе фактура мога да издам.

Ако наистина беше заинтересован от лаптопа нямаше да ми обясняваш колко струва в магазина а щете да предложиш твойта цена. Другия вариант е да ми покажеш къде го продават чисто нов с гаранция за 750лв и моментално ще сваля цената.

Нови цени:

1. 700лв. (vamfan този на дичо е с на половина рам и никъде не видях колко гаранция дава :blink: )

2. 520лв.

3. 520лв.

4. 480лв.

Сори за офа, не се сдържах. Обзалагам се, че този на Дичо е втора употреба. От една година имам такъв Дел, знам откъде съм го купил и колко струва в момента. За справка проверете в Изотсервиз. Вярно е, че там цените са +20% заради ДДС, че е включено вътре, но и лаптопите са си втора употреба. За 750лв. нов лаптоп с тези параметри и с гаранция в БГ според мен е трудна работа. Най-малкото ще има и 20% ДДС отгоре на цената. Тогава вече е по-реално. Иначе машинката е перфектна.

Ael, можеш ли да ми пратиш оригиналните дравери за звуковата карта? Свалих някакви от нета, но микрофона ми работи много тихо и не ,оже да се усили. Не става за скайп. Пробвах и с външен микрофон, ама пак същата работа, явно е от драйверите. Ако можеш да минеш през офиса ми за 5 мин. да си копна оригиналния диск с драйвери, ще почерпя. :)

Сори за офа, не се сдържах. Обзалагам се, че този на Дичо е втора употреба. От една година имам такъв Дел, знам откъде съм го купил и колко струва в момента. За справка проверете в Изотсервиз. Вярно е, че там цените са +20% заради ДДС, че е включено вътре, но и лаптопите са си втора употреба. За 750лв. нов лаптоп с тези параметри и с гаранция в БГ според мен е трудна работа. Най-малкото ще има и 20% ДДС отгоре на цената. Тогава вече е по-реално. Иначе машинката е перфектна.

Ael, можеш ли да ми пратиш оригиналните дравери за звуковата карта? Свалих някакви от нета, но микрофона ми работи много тихо и не ,оже да се усили. Не става за скайп. Пробвах и с външен микрофон, ама пак същата работа, явно е от драйверите. Ако можеш да минеш през офиса ми за 5 мин. да си копна оригиналния диск с драйвери, ще почерпя. :)

Ето ти линк за аудио драйверите директно от Dell:

SIGMATEL STAC 9750 AC97

Release Title: Audio: SIGMATEL STAC 9750 AC97, Driver, Windows 2000, Windows Vista 32-bit, Windows XP, Multi Language, Multi System, v.5.10.0.3952, A15

Release Date: 1/22/2007

download:

http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/downloads/en/downloads_splash?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&~mode=popup&file=118248

kakто и линк към съпорта на модела:

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=3&impid=-1&servicetag=&SystemID=LAT_PNT_PM_D600&hidos=WW1&hidlang=en

Проблемът обаче не е драйверите, а в настройките за микрофона. Маркирай допълнителното усилване (boost) на микрофона :)

Благодаря на REDBiRD и Ael, оправих си проблема. Ael не е нужно да се разкарваш. :)

Не се бях сетил да погледна, че на тия драйвери адвансед контролите са в рекординг сетингите :confused

Още веднъж благодаря и на двамата! :beerchug

Номер 1 продаден... Направих няколко теста на останалите машинки, направил съм корекция в главния пост относно издръжливоста на батериите.

Снимки можеш ли да ми дадеш на номер 2, първи собстеник ли си и колко е окаен външният вид. това крайна цена ли е или може да има договаряне ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...