Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно и процесор

Recommended Posts

Дъното е Matsonic MS8147C. Понеже сайта на матсоник е в процес на ъпдейт, не мога да дам линк, затова ще напиша характеристиките му:

- KT400 + VT8235

- FSB до 333МХц

- 3 слота за РАМ до ДДР400 (аз съм го ползвал само с ДДР333, а в упътването пише, че може да работи с до 2 платки ДДР400)

- AGP 8x

- 5 PCI

- 2 IDE, 1 Floppy

- 1 CNR

- Sound AC'97 Stereo

- 2 PS/2, 2 Serial, 1 Paralel, 4 USB2.0, 1 LAN 100MBit, Line in, Line out, Mic in

Налична е и задната планка (I/O Shield-a) :P

За съжаление няма с какво да направя снимки, но мога да кажа, че дъното си работи изрядно, няма подути или цъфнали кондензатори, ако това ви интересува :D - ПРОДАДЕНО

Процесора е AthlonXP 1700+ Thoroughbred B - AXDA1700DUT3C, JIUHB 0312XPMW

Работил е с горното дъно през 99% от времето на default! Преди месец го пуснахме от джъмперите на дъното на 333МХц шина и си работи стабилно на 1830МХц без допълнително напрежение (тествано е за стабилност). Дали може повече, няма как да се разбере с това дъно.

Давам го с охладител Titan. Не му знам модела, но отдолу е много гладък, като полиран, а не е от тези грапавите :) - ПРОДАДЕН

Да, ако се съберете 2-ма човека наведнъж, разделям дъното и процесора, даже и цената им разделям на 2 :P т.е. 37лв за дъното и 37лв за процесора, за стотинки няма да се циганим :D

Виж човек днес изгоря дъното и ми трябва някакво ново,но нищо специално,защото CPU-то е Athlon 1,333GHz. Предлагам ти 30лв за дъното ако си заинтересован можеш да ми се обадиш на GSM 0896366614.Мерси предварително.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...