Jump to content
BulForum.com

Продавам басови говорители 10'

Recommended Posts

Продавам басови говорители 10' (250 mm) HERTZ HS250 - 250W (500W max). Това са изключително мощни баси с голяма енергийна ефективност (по-силен звук при по-малка мощност), подходящи за автомобилни приложения. Говорителите са 4бр., свалени са от голяма бас каса за кола. Не са с перфектен външен вид, но работят безпроблемно (бобините, гънките и мембраните са ОК). Продавам ги само на чифтове (по 2 бр.).

Цената за чифт е 70лв.

HS 250 Subwoofer - за повече инфо.

Говорителите са 4бр. и за да може да добиеш пълна представа за всеки от тях трябва да направя поне по 2 снимки на всеки. Не ми се занимава. Занесъл съм ги в офиса и всеки желаещ може да дойде да ги види през работните дни.

За заинтересованите ето линк за почти същият говорител, параметрите са еднакви, разликите са във външният вид.

HERTZ ES-250

Нова цена - 65лв. за чифт (2бр.)

Добавям към всеки говорител комплект крепежни елементи (болтове и гайки) и декоративни решетки (състояние like new).

Единият чифт засега го пазя за Doss, който ми писа на ПМ. Също и цената ти не ми харесва, все пак става дума за 250W говорители, всеки от които тежи по 8кг. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...