TED Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Продавам басови говорители 10' (250 mm) HERTZ HS250 - 250W (500W max). Това са изключително мощни баси с голяма енергийна ефективност (по-силен звук при по-малка мощност), подходящи за автомобилни приложения. Говорителите са 4бр., свалени са от голяма бас каса за кола. Не са с перфектен външен вид, но работят безпроблемно (бобините, гънките и мембраните са ОК). Продавам ги само на чифтове (по 2 бр.). Цената за чифт е 70лв. HS 250 Subwoofer - за повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugich Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 moje li pic na samote govoriteli, zainteresuvan sam ot tq Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 Говорителите са 4бр. и за да може да добиеш пълна представа за всеки от тях трябва да направя поне по 2 снимки на всеки. Не ми се занимава. Занесъл съм ги в офиса и всеки желаещ може да дойде да ги види през работните дни. За заинтересованите ето линк за почти същият говорител, параметрите са еднакви, разликите са във външният вид. HERTZ ES-250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 21, 2007 Author Share Posted October 21, 2007 Нова цена - 65лв. за чифт (2бр.) Добавям към всеки говорител комплект крепежни елементи (болтове и гайки) и декоративни решетки (състояние like new). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GACOO Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 DAVAM 100LV ZA 4 BROQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 Единият чифт засега го пазя за Doss, който ми писа на ПМ. Също и цената ти не ми харесва, все пак става дума за 250W говорители, всеки от които тежи по 8кг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GACOO Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 ok 110lv test i pla6tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 И вторият чифт е запазен, ако има развитие ще пиша в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Продадени извън форума, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.