Jump to content
BulForum.com

Продавам ELITE HT-810USB DVD HOME THEATRE

Recommended Posts

DVD системата работи ли безпроблемно с DivX и има ли изход за TFT монитор?

Разбира се че работи без проблеми. Нали ако имаше някакви дефекти щях да е рекламирам и да си взема цялата сума обратно, а не да е продавам за 130 лева. Има още 1.5 години гаранция.

Има 15pin Dsub изход за включване към монитор, било TFT или CRT. Подържа PAL/SECAM/NTSC.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Привет виждам, че темата е малко отдавна и незнам да ли е още активна. Ако е валидна, ще те помоля за малко повече информация. И евентуално коментар на системата и цената на която се продава.Имам интерес. Оставям си емайла и телефона за контакт. [email protected] 0888453483 Приятен ден.

Привет виждам, че темата е малко отдавна и незнам да ли е още активна. Ако е валидна, ще те помоля за малко повече информация. И евентуално коментар на системата и цената на която се продава.Имам интерес. Оставям си емайла и телефона за контакт. [email protected] 0888453483 Приятен ден.

Това ДВД го купих навремето с цел- подарък за един приятел. Впоследстие се оказа че вече са му подарили подобно но марка Самсунг и този подарък отпадна.Купих го за 180 лева от магазин Метро. На него съм гледал няколко ДВДта и пак си го прибрах в кашона. В момента струва 170 лева в магазин. Почти е неизпозвано , има остатъчна гаранция 1 година и 5 месеца затова смятам че 120 лева за целия комплект е добра цена , но може и без тонколоните 5.1 за 100 лева. Ако ли - не , ще си стои в кашона. Отдавна получавам на ЛС предложения за 100 лева за комплекта които отхвърлям защото ми звучат като поговорката,,Болният се е** докато е на легло,, Имам тел. в подписа долу който служи за контакт.

• 2 weeks later...
Мисля да го взема.Утре съм в Пловдив и ако е възможно искам да видя как работи.

Поздрави!

Запазено за НОНСАН за след Нова година.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...