inherit.hit.bg Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Продавам изпарител Tartarini - работи перфектно - цена (40) 15 лв. Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_E_C_T_R_A Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Продавам изпарител Tartarini - работи перфектно - цена 40 лв. Кажи още нещо ,колко KW е? Колко време е ползван, менбраните за смяна ли са ,причина за продажба . Ако всичко му е наред може да поговорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Кажи още нещо ,колко KW е? Колко време е ползван, менбраните за смяна ли са ,причина за продажба .Ако всичко му е наред може да поговорим Има следните означения: app. dgm No 47021 GPL, del 20-09-90, GPL G79, class 1/2A. В този сайт предполагам че отговаря на "G79 Standart", за който пише: "Вакуумен редуктор за карбураторни двигатели с обем до 2000 сс". (При мен беше на 1.6mi). Аз съм го ползвал 1 година и 8 месеца (беше на колата която купих). Преди това не знам колко е ползван. Тези дни не ми харесваше как работи двигателя, и реших да сменям мембрани. Обаче си намерих цял изпарител LANDI RENZO с чисто нови мембрани и го смених целия. По-късно се оказа че проблемите са били в кабелите, и след като смених и тях, всичко се оправи. Така че изпарителя е перфектен, без никакви проблеми, но ми остана излишен. Даже с новия изпарител паля малко по-бавно . Все пак предполагам че в близките 1-2 години на "тартарини"-то ще е добре да му се сменят мембраните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Нова цена: 35 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 Нова цена: 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 24, 2007 Author Share Posted October 24, 2007 Нова цена: 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 Нова цена: 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Нова и последна цена: 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
porostorm Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Продава ли се все още!? От къде сте!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Продаде се преди една седмица. Моля заключете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.