lada_1500 Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Както се предполага от "Ера" са ми спестили този кабел и сега ми трябва да си пусна тв-аута Казаха ми че кабела го имат само АТИ-картите,моята е Sapphire X1650PRO може тоя краи към тв-то да е чинч или скарт не държа да е точно както на "схемата" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 при условие че ще ползваш S-VHS входа на телевизора ти трябва обикновен S-VHS to S-VHS кабел пиновете са по малко отколкото тези на видеокартата но разположението е еднакво и става но ако търсиш кабел от видео картата към чинч-няма да намериш такъв/освен оригинален от ати карта/ но може да си направиш- ето: http://pinouts.ru/VideoCables/svideo2RCA_pinout.shtml ето малко екстра инфо http://pinouts.ru/Video/svideo_7pin_pinout.shtml ДЯСНАТА КАРТИНКА ТИ Е ГРЕШНА-ПОГЛЕДНИ ПАК ТЕЛЕВИЗОРА!!! УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 2, 2007 Author Share Posted October 2, 2007 точно такъв е входа на тв не бъркам ,иначе съм питал във Викиват и 2-3 ком. магазина и нямат такъв кабел или ми предлагат с 2-3 връзки ,затова ми трябва човек с ати карта които не използва тв-аута да ми продаде кабела колкото аз да си правя не ми се занимава пък и може да не го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 точно такъв е входа на тв не бъркам ,иначе съм питал във Викиват и 2-3 ком. магазина и нямат такъв кабел или ми предлагат с 2-3 връзки ,затова ми трябва човек с ати карта които не използва тв-аута да ми продаде кабелаколкото аз да си правя не ми се занимава пък и може да не го направя Имам един такъв кабел, мисля че е метър и половина, колко си готов да дадеш, че да си струва уговарянето на среща? Ако имаш и нещо кото да предложиш за бартер също става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caveman Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Здрасти, Всеки 4 пинов S-video жак ще влези в 7 пинова S-video букса. При мен е така буксата ми е 7 пинова, жак ми е 4, и си работи идеално. Намираш си кабел от едната страна 4 пинов S-video, от другата чинч - във Викиват продават. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Имам няколко кабела от ATI. Единият от единият край е такава каквато си дал за PC-то,a от другата страна с 4пина(не с 6).Можеш да използваш както този с 4пина,така и чинча.Отделно имам само преходник-от изхода на ВК(същият като твоят) към чинч. С него можеш да използваш чинч/чинч колкото дълъг си искаш към телевизора. Би трябвало телевизора да има и вход с чинч. Утре съм в Пловдив и мога да го донеса.Ако те устройва предложи цена. Мога да кача и снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 мерси за офертите,кабел си купих може да се затвори темата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.