Jump to content
BulForum.com

Купувам кабел за TV-OUT

Recommended Posts

Както се предполага от "Ера" са ми спестили този кабел и сега ми трябва да си пусна тв-аута

Казаха ми че кабела го имат само АТИ-картите,моята е Sapphire X1650PRO

65445142nj0.th.jpg

може тоя краи към тв-то да е чинч или скарт не държа да е точно както на "схемата"

при условие че ще ползваш S-VHS входа на телевизора ти трябва обикновен S-VHS to S-VHS кабел

пиновете са по малко отколкото тези на видеокартата но разположението е еднакво и става

но ако търсиш кабел от видео картата към чинч-няма да намериш такъв/освен оригинален от ати карта/

но може да си направиш- ето: http://pinouts.ru/VideoCables/svideo2RCA_pinout.shtml

ето малко екстра инфо

http://pinouts.ru/Video/svideo_7pin_pinout.shtml

ДЯСНАТА КАРТИНКА ТИ Е ГРЕШНА-ПОГЛЕДНИ ПАК ТЕЛЕВИЗОРА!!!

УСПЕХ

точно такъв е входа на тв не бъркам ,иначе съм питал във Викиват и 2-3 ком. магазина и нямат такъв кабел или ми предлагат с 2-3 връзки ,затова ми трябва човек с ати карта които не използва тв-аута да ми продаде кабела

колкото аз да си правя не ми се занимава пък и може да не го направя ;)

точно такъв е входа на тв не бъркам ,иначе съм питал във Викиват и 2-3 ком. магазина и нямат такъв кабел или ми предлагат с 2-3 връзки ,затова ми трябва човек с ати карта които не използва тв-аута да ми продаде кабела

колкото аз да си правя не ми се занимава пък и може да не го направя ;)

Имам един такъв кабел, мисля че е метър и половина, колко си готов да дадеш, че да си струва уговарянето на среща? Ако имаш и нещо кото да предложиш за бартер също става...

Здрасти,

Всеки 4 пинов S-video жак ще влези в 7 пинова S-video букса. При мен е така буксата ми е 7 пинова, жак ми е 4, и си работи идеално.

Намираш си кабел от едната страна 4 пинов S-video, от другата чинч - във Викиват продават.

Успех

Имам няколко кабела от ATI.

Единият от единият край е такава каквато си дал за PC-то,a от другата страна с 4пина(не с 6).Можеш да използваш както този с 4пина,така и чинча.Отделно имам само преходник-от изхода на ВК(същият като твоят) към чинч.

С него можеш да използваш чинч/чинч колкото дълъг си искаш към телевизора.

Би трябвало телевизора да има и вход с чинч.

Утре съм в Пловдив и мога да го донеса.Ако те устройва предложи цена.

Мога да кача и снимки.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...