shtaiga Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 ами значи като нов е с кутийка и диск използван е една седмица обхвата му е 100м а трансфера е 1мегабит ами това е цена: 12лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavy Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 za gsm li govorim brato. smisal BluTuut za gsm li. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Има ли драйвери за Vista/XP64bit? slavy, като гледам и ти не си наясно какво питаш но ако GSM-a ти има bluetoot (ne BluTuut) ще може да се върже с компютър който или има вграден такъв като лаптопите или с подобен USB dongle. Та не е за GSM конкретно... става и за това ама въпросната джаджа се навира в USB порта на компютъра a не някъде по GSM-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 ами в диска не пише че има за виста но аз съм с виста и като пусна диска си тръгва инсталацията и после всичко е готово работи перфектно обаче пък на един приятел пак с такъв като моя не му трагна на вистата не знам защо но ако искаш да го вземеш и си с виста ако не ти тръгне ще ти върна парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 интересувам се понеже имам един на DLink и не работи а аз съм с Win 2003 x64bit и за него стандартните драйвери от XP-то не работят. Единствения който съм намерил и май има драйвери е на LinkSys едно парче за към 80-90лв (да не беше повече) а не ми трябва чак толкова много че да си го взимам (на лаптопа вграденото ми върши работа ама ще ми е по-удобно и от десктопа да мога да си бъзикам телефона) това твоето каква марка е нещо? пише ли някъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 usb dongle Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 продаден е Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Има ли драйвери за Vista/XP64bit? slavy, като гледам и ти не си наясно какво питаш но ако GSM-a ти има bluetoot (ne BluTuut) ще може да се върже с компютър който или има вграден такъв като лаптопите или с подобен USB dongle. Та не е за GSM конкретно... става и за това ама въпросната джаджа се навира в USB порта на компютъра a не някъде по GSM-a Прав си не се пише BluTuut Но не се пише и по твоя начин Bluetoot А се пише BlueTooth Изпускаш ЕЙЧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.