Jump to content
BulForum.com

Продавам БлуТуут адаптор

Recommended Posts

Има ли драйвери за Vista/XP64bit?

slavy, като гледам и ти не си наясно какво питаш но ако GSM-a ти има bluetoot (ne BluTuut) ще може да се върже с компютър който или има вграден такъв като лаптопите или с подобен USB dongle. Та не е за GSM конкретно... става и за това ама въпросната джаджа се навира в USB порта на компютъра a не някъде по GSM-a

ами в диска не пише че има за виста но аз съм с виста и като пусна диска си тръгва инсталацията и после всичко е готово работи перфектно :) обаче пък на един приятел пак с такъв като моя не му трагна на вистата не знам защо но ако искаш да го вземеш и си с виста ако не ти тръгне ще ти върна парите :)

интересувам се понеже имам един на DLink и не работи а аз съм с Win 2003 x64bit и за него стандартните драйвери от XP-то не работят. Единствения който съм намерил и май има драйвери е на LinkSys едно парче за към 80-90лв (да не беше повече) а не ми трябва чак толкова много че да си го взимам (на лаптопа вграденото ми върши работа ама ще ми е по-удобно и от десктопа да мога да си бъзикам телефона)

това твоето каква марка е нещо? пише ли някъде?

Има ли драйвери за Vista/XP64bit?

slavy, като гледам и ти не си наясно какво питаш но ако GSM-a ти има bluetoot (ne BluTuut) ще може да се върже с компютър който или има вграден такъв като лаптопите или с подобен USB dongle. Та не е за GSM конкретно... става и за това ама въпросната джаджа се навира в USB порта на компютъра a не някъде по GSM-a

Прав си не се пише BluTuut

Но не се пише и по твоя начин Bluetoot

А се пише BlueTooth

Изпускаш ЕЙЧ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...