Shadow^Dancer Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Разменям 20GB HDD IBM за 30GB или 40GB, без значение какви, интересуват ме и 40GB-тови с bad sectors, който обаче имат поне 30GB здрави сектори. за такъв диск съответно доплащането ще е от вас в размер на 5лв за 40-ка и 15 за 80-тка и нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancho_88 Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Разменям 20GB HDD IBM за 30GB или 40GB, без значение какви, интересуват ме и 40GB-тови с bad sectors, който обаче имат поне 30GB здрави сектори. за такъв диск съответно доплащането ще е от вас в размер на 5лв за 40-ка и 15 за 80-тка и нагоре. А продаваш ли го този HDD 20 GB или не ? и искаш ли замяна за HDD 80GB на който има проблем... нз какъв му е проблема ама неми трагва (залях го с водка)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 А продаваш ли го този HDD 20 GB или не ? и искаш ли замяна за HDD 80GB на който има проблем... нз какъв му е проблема ама неми трагва (залях го с водка)... Как можеш да не знаеш какъв му е проблема щом си го залял... ми нормално електриниката гори когато се залее с водка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.