GeorgeCh Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Уникално здрав телефон. Батерията държи по 5-6 дни и повече (до 10 дни) в зависимост от употребата. Телефона е много запазен - перфектно техническо състояние е външен вид. Ползван е от дъщеря ми, но се продава поради ъпгрейд към по-нов модел. Инфо за модела. Още инфо. Произведен: Декември 2004г. Life timer: 47:04h Кактосе вижда от лайфтаймера, телефона е ползван много малко. Комплектация: телефон, оригинално зарядно, DKU-5 кабел за връзка с компютър. Начална цена: 60лв. Стъпка: 5лв. Блиц цена: 100лв. Край на търга: 12:00 часа на 12.09.2007г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 давам 45- 50лв според състоянието,малко ти е височка началната тарифа Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 На цена под обявената начална няма да се продава. Много добре му знам състоянието - перфектно е. Ако не се продаде на тази цена ще си го оставя за резервен телефон. Все някога ще влезе някъде в употреба. Освен това го давам и с DKU-5 кабел, който си струва някой лев. Без кабела не съм навит да го продам, защото после няма какво да го правя. Едит: Ако има желаещ да купи кабела отделно, сумата, за която се продаде кабела ще бъде приспадната от цената. В подписа ми има и отделна тема за кабела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.