Batva Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 От доста време си мисля за MP4 player, та реших, че това е мястото. Предлагайте всякаквъ оферти, аз ще отговоря на тези, които ме интересуват. Заповядайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake_shade Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 От доста време си мисля за MP4 player, та реших, че това е мястото.Предлагайте всякаквъ оферти, аз ще отговоря на тези, които ме интересуват. Заповядайте! здрасти! az prodavam mp4 za 60lv-i gb e.4isto nov,polzvzla sam go sedmica i prez cqloto vreme be6e v gumeno kalaf4e i nqma nikakvi sledi.prodavam go za6toto si kypih gsm s mp3 i ne mi trqbva ve4e.ako se interesuva6 pi6i mi na [email protected] moje i komentar v cenata ModEdit: Темата е на половин година. За това време е много възможно да си е намерил МР3-ка, затова беше добра идея, вместо да се изкопават толкова стари теми, да му пуснеш едно ЛС с въпрос дали търси още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 Преди доста време си намерих плеър, все пак мерси за предложението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.