Batva Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Носена е точно пет пъти, купувана е от хубав магазин на центъра на София преди около година. Причината да я продам е, че много напълнях и вече не мога да я нося и ми стои грозно. Цената, която искам е 40 лева, подлежи на съвсем лек коментар. Ако ви хареса, заповядайте! http://prikachi.com/files/11238i.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 А ще кажеш ли поне какъв размер е ? Имаш ли др. снимки ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted September 2, 2007 Author Share Posted September 2, 2007 Имам още една снимка, размера е L Ако имаш интерес, и въпроси ми пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Колко е оригинална само ти си знаеш. Други снимки? Снимки на етикетите? По какво съдиш че е Оригинална? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 Колко е оригинална само ти си знаеш.Други снимки? Снимки на етикетите? По какво съдиш че е Оригинална? Други снимки мога да направя ако имаш интерес, етикета също мога да снимам. Оригинална е, защото съм я купувал 120 лева от магазин на ''Replay'' в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 Нова цена - 35 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted February 26, 2008 Author Share Posted February 26, 2008 30 Лева последна цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batva Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Продадена, може да затворите темата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.