sos Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Markata e ELITE, i ne raboti podsvetkata na displeja-ina4e sviri ama ne se razbira na koja stanciq e radioto ili na koja pesen e diska.Sigurno ne moga da mu iskam pove4e ot 40-50lv Ako nqkoj ima interes da pi6e. P.S.Imam i edno avtoradokasetofon4e za prodan-vsi4ko mu raboti-30lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Имам интерес кажи какъв модел е и къде да го видя? Има ли USB? Дай телефон за връзка или ми се обади на 0889 26 59 90. 99% го вземам,стига да нее изгорял дисплея,а само подсветката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sos Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 Markata e ELITE, i ne raboti podsvetkata na displeja-ina4e sviri ama ne se razbira na koja stanciq e radioto ili na koja pesen e diska.Sigurno ne moga da mu iskam pove4e ot 40-50lv Ako nqkoj ima interes da pi6e. P.S.Imam i edno avtoradokasetofon4e za prodan-vsi4ko mu raboti-30lv Zna4i ne podswetkata a samata indikaciq ne raboti (maj fluorescentna be6e)-38lv Kasetofon4eto se okaza SONY ima distancionno-28lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
sos Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Markata e ELITE, i ne raboti podsvetkata na displeja-ina4e sviri ama ne se razbira na koja stanciq e radioto ili na koja pesen e diska.Sigurno ne moga da mu iskam pove4e ot 40-50lv Ako nqkoj ima interes da pi6e. P.S.Imam i edno avtoradokasetofon4e za prodan-vsi4ko mu raboti-30lv MP3-prodadeno,kasetofon4eto e malko marlqwko ama swiri qko -25 kinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sos Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Zna4i ne podswetkata a samata indikaciq ne raboti (maj fluorescentna be6e)-38lv Kasetofon4eto se okaza SONY ima distancionno-28lv 22lw Link to comment Share on other sites More sharing options...
sos Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 MP3-prodadeno,kasetofon4eto e malko marlqwko ama swiri qko -25 kinta vsi4ko e prodadeno moje temata da se zakrie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.