Jump to content
BulForum.com

Продавам SE P910 или SE P990

Recommended Posts

Р990 Е ПРОДАДЕН, ДРУГИЯ СЕ СВАЛЯ ОТ ПРОДАЖБА, ЧЕСТИТО НА НОВИЯ СОБСТВЕНИК!

Телефоните са в ултра перфектно техническо състояние т.е. в живота си съм нямал по-здрави, издържливи и надеждни телефони!

Продават се с една писалка, оригинално зарядно за ел. мрежа, 2 зарядни за кола и 1 GB memory stick duo за Р910 или 4 GB за Р990.

Разликата на Р910 от P900, че има qwerty клавиатура от вътрешната страна на капака, който всъщност е доста удобен. Пък при Р990 qwerty-то е на самия телефон.

Продавам една от машинките с мъка на сърцето, но имам 2 и вече ми писна да нося по 2 големи телефона в джоба. Ако някой иска Р990 вместо Р910 или обратното съм съгласен, за мен е почти без значение, с кой Рххх ще остана и двата са безупречни, но един ако се продаде другия автоматично се сваля от продажба.

Екстрите на телефоните са много, по-добре се разровете в гугъл, ако ги опиша все ще изпусна нещо. Това което на мен ми харесва, че с дисплей чувствителен на допир, камерата на Р990 и това че има wirelass lan и фактически може да пуснете интернет на ЕК, визио, ггбит итн на телефона.

Цени:

P910 + 1 GB memory = 300 BGN

P990 с UIQ 3 платформа (Symbian 9) + 4 GB memory = 500 BGN

при интерес: 0888205202

Мога да се съглася да продам телефоните и в различен комплект карти, като например:

Р910 + 64 МБ карта, 250 лв.

Р910 + 1 ГБ карта, 300 лв.

Р990 + 64 МБ карта, 400 лв.

Р990 + 1 ГБ карта, 450 лв.

Р990 + 4 ГБ карта, 500 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...