Steeler Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Търси мп3 плейърче 1-2ГБ с ли-он батерия и директен изход за USB ( т.е. да не е с кабелчета ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 kaji v ramkite na kolko pari go tyrsi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Ей такова имам (само че 1 GB). Ако го искаш ти го давам за 99 лв : с два комплекта слушалки е. Има радио, диктофон и слот за MicroSD. Купувал съм го миналата година в края. Може още и гаранция да има. Ползвано е реално 2-3 месеца : след това си купих Nokia N80 и си слушам на нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 цената малко не ме устройва тък като в момента мога да взема Diva 2GB za 90лв чисто нова.. Благодаря, все пак, за предложението.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 цената малко не ме устройва тък като в момента мога да взема Diva 2GB za 90лв чисто нова.. Благодаря, все пак, за предложението.. Ми вземи : ще се удивиш на качеството на този сглобяван в България боклук прекрасен хардуер ! Това което ти предлагам е Apacer, със слот за допълнително памет и със два куплунга за слушалки (могат двама човека едновременно да слушат). Ако те води само цената е най-добре на руския пазар да идеш : там имат sAny, paWasonic и разни други марки дето са удивително "на далавера". А за да "срещна" цената ще ти го дам заа 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steeler Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 1 2 казах ти, че не ме устройва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 лелеее : не знаех че са паднали толкова. прав си да не те устройва 60 лв ? (последно : за под тази цена няма смисъл да го продавам : ще го дам на малкия да си играе). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.