Yorkie Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Става върпос за касета, която се вкл. в касетофона на колата и от нея е изведен стерео-жак за аудио-аут, на който мога да си пусна mp3 player-а, примерно. В магазина е 12лв, ама не ми се дават за едно нищо 12лв , та ако някой има и не му трябва, да се обажда - ще измислим някаква цифра. Съгласен съм да дам до 5-6лв, не повече. PS: Ако някой знае как точно мога да си направя - да казва Механизма ми изглежда прост, та затова питам. EDIT: Намерих сайт с подробно обяснение, но е на английски. Ето го. Някой може ли да ми го преведе с 2-3 думи, че нещо ми обягват някои неща? Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bqp Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 http://www.thunder.bg/product_info.php?cPa...products_id=205 гр. Пловдив ул. "Раковски" 23 телефон: 032/ 63 36 04 GSM: 0887 932 641 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 в онзи магазин викиват - мисля че така се казваше, ги има за по 6-7лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 имаш съобшение Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Става върпос за касета, която се вкл. в касетофона на колата и от нея е изведен стерео-жак за аудио-аут, на който мога да си пусна mp3 player-а, примерно. В магазина е 12лв, ама не ми се дават за едно нищо 12лв , та ако някой има и не му трябва, да се обажда - ще измислим някаква цифра. Съгласен съм да дам до 5-6лв, не повече. PS: Ако някой знае как точно мога да си направя - да казва Механизма ми изглежда прост, та затова питам. EDIT: Намерих сайт с подробно обяснение, но е на английски. Ето го. Някой може ли да ми го преведе с 2-3 думи, че нещо ми обягват някои неща? Мерси! на руския пазар са по 4 лв, отиваш и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 В руския пазар е истината,там и ядрено гориво продават стига да си намериш АЕЦ на сносна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 24, 2007 Author Share Posted August 24, 2007 Еми, май накрая така ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.