Mephistophel Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Трябва ми нов панел за този телефон : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hristo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Трябва ми нов панел за този телефон : Аз също търся,но ако имаш проблем с джойстика може да се наложи да търсиш и долната част, защото са отделни.В един магазин на Руски(ако си от Пловдив) ми казаха,че за 50лв-оригинален(точно срещу Иконома 1-вия)Не знам но за козметика 50 кинта??,Иначе моя изглежда по-зле .Ако го оправиш постни една снимка и кажи колко пари са те одрали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 много си е 50лв за някъв панел... и моя е зле вече на 9 месеца ми е телефона и панела взе да се 'обелва' пък и има 2-3 драскотини....ако има някъде панел за 20-30лв ще е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 тоя джойстик е толкова гаден как може така да го направят. и моя се развали, работи още, но все по-зле става. не мога да разбера как е възможно на такъв хубав телефон да има такъв дразнещ дефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hristo Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Моя телефон има точно тези проблеми(панела се бели заедно с клавиатурата, а в това време си отива и джойстика)Вече 1 година се чудя на каде върват Nokia или по-точно как можах да се прецакам така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.