funakoshi Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Та търся телефон с капак или пък някакъв слайдер цена до 100-тина лв да има камера (най вероятно 0.3) някой друг МБ памет и това е е и разбира се да е в добро състояние (някаква остатъчна гаранция или перфектно състояние са с голямо предимство) предлагайте каквото ви се намира Обявата е валидна само днес до 17-18ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 20, 2007 Author Share Posted August 20, 2007 получих няколко обяви на ЛС но не ме устройват или заради изискванията или заради цената - сори Тръгвам към "Руски" телефончето ми трябва спешно ако някой иска да ми предложи нещо нека ми звънне (номера ми е в подписа) по скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 20, 2007 Author Share Posted August 20, 2007 Телефон е закупен от "Руски" Благодаря на отзовалите се на ЛС темата може да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.