Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM приличащ на Nokia E50

Recommended Posts

Продавам GSM приличащ външно на Nokia Е50, но работи с 2 SIM карти едновреммено. Има стерео звънене, отваря доста видове музикални и видео формати, подържа CSD, GPRS и MMS, Bluetooth няма, камерата пише че е 2MPx но според мен е по малко, с метален корпус е, 2 батерии по 950mAh, 2.2" 256К е дисплея, стерео handsfree, USB кабел с който служи и за зареждане на батерията през компютър и да качвате файлове на телефона, зарядно за контакт.

Снимки ТУK

Цена: 394лв.

За контакти:

GSM - 0896577591, 0877424481

ICQ - 58851230

Skype - minicom1985

P1040216.JPG

мошеник е тоя AmX :angry1 не купувайте от него, лъже маже на поразия. аз си взех един телефон от него който уж четял всякакви карти а се оказа че по-големи от 256мб не чете. в една тема пак му бях писал преди време, и той ме налъга там че и той не знаел и щял да ми намери поне 256мб карта за телефона, обаче пак поредната лъжа! и преди да купя телефона пък какви лъжи бяха, чак се оплеска сам в собствените си глупости. няма такъв мазен лъжец просто!

успех с продажбата, отворен

мошеник е тоя AmX :angry1 не купувайте от него, лъже маже на поразия. аз си взех един телефон от него който уж четял всякакви карти а се оказа че по-големи от 256мб не чете. в една тема пак му бях писал преди време, и той ме налъга там че и той не знаел и щял да ми намери поне 256мб карта за телефона, обаче пак поредната лъжа! и преди да купя телефона пък какви лъжи бяха, чак се оплеска сам в собствените си глупости. няма такъв мазен лъжец просто!

успех с продажбата, отворен

Пак ще ти кажа не съм те лъгал, а отностно картата проверих и неможах да намера при тези хора които питах, оставих за по къстно да търса при други хора и така и съм забравил. Просто толкова работа имам, че забравих за тази карта и вече ми писна да ти обеснявам, че НЕ СЪМ ЗНАЕЛ за това ограничение на картата.

П.П. Нестава дума за тези телефони, а за един мой стар телефон SE S700i.

pic_72587_n.jpg

Такъв ли е ?

Не е този. Този го имам и го давам евтино, а снимките обещавам утре че ще ги имате.

дай снимки и пиши модел, причина за продажба, колко карат батериите, от къде е купуван...

Снимки вече има, модела е E50, причина за продажбата е че просто се продава, бетерията немога да кажа точно колко кара но имам един подобен от този телефон и кара доста време, внасян е от чужбина.

а уе кви са тези глупости, тоя прилича, ама аз имам и другия.Дай точния модел и марка. Всеки може да си намери и прочете какво има и поддържа.

а уе кви са тези глупости, тоя прилича, ама аз имам и другия.Дай точния модел и марка. Всеки може да си намери и прочете какво има и поддържа.

Модел E50, марка CECT, сайт на марката http://www.cectelecom.com/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...