kreflux Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 ПОДАРЯВАМ-КУЧЕНЦЕНЦА Бяха 6-4 от тях вече се сдобиха с нови стопани.Някакъв глупак ги е изхвърлил в близост до нас.За щастие до ветеринарен магазин, където ги обезпаразитиха външно и ги хранят.Ние също ги храним и се грижим за тях.Двете останали са мъжки и изключително сладки като всяко бебе.Имам снимки само на едното, защото другото е голям скитник и не можах да го намеря, но на външен вид е същото като това от снимката, но по светло. Снимки на сладура: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162229 0899811020 [email protected] skype-krum81 Пловдив Моля, отзовете се -още са доста малки и нощем са без надзор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desi_decheva Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 добър ден!искам само да питам дали ще можете да ми пишете на е-мейл за да се разберем там защото тази снимка не се отваря-да ми я пратите на е-мейл и да питам от каде сте? е-майла ми е - [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreflux Posted September 3, 2007 Author Share Posted September 3, 2007 Кученцата са подарени вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.