Jump to content
BulForum.com

купувам рам 2x256 ddr 400

Recommended Posts

трябват ми 2 по 256 да са еднаква марка или една цяла 512 супер т

Еми от мен една и някой друг ще ти предложи и стават точно 512, а марката може и 4 различни да са. Аз лично съм с 3 различни марки памети в момента - А-ДАТА, V-DATA, MTD :)

Еми от мен една и някой друг ще ти предложи и стават точно 512, а марката може и 4 различни да са. Аз лично съм с 3 различни марки памети в момента - А-ДАТА, V-DATA, MTD :)

*off: щом ги иска еднакви, за dual channel ще да са, а не да ги слага както си направил ти три различни вида.

Не е само капацитета характеристиката, която трябва да бъде еднаква ...

A matching pair needs to match:
* Capacity (e.g. 1024 MiB)
* Speed (e.g. PC5300). If speed is not the same, the lowest speed of the two modules will be used. Likewise, the highest latency of the two modules will be used.
* Number of chips and sides (e.g. 2 sides with 4 chips on each side)

*off: щом ги иска еднакви, за dual channel ще да са, а не да ги слага както си направил ти три различни вида.

Ма той Dual Chanel се прави с 2 плочки с еднакъв капацитет, производителя няма значение, разбирачев :angry:

мойте 3 различни вида са два от тях двуканални и трета самостоятелна.

Ма той Dual Chanel се прави с 2 плочки с еднакъв капацитет, производителя няма значение, разбирачев :angry:

мойте 3 различни вида са два от тях двуканални и трета самостоятелна.

малко трудно като са 3 ще варви на Dual Chanel

до вчера бях с 2х256 и бяха Dual Chanel след като си зех още една плочка рам 512 цяла и като е сложих ми пише Single Chanel така че не виждам как може да вървят на Dual Chanel

Aбе имам въпрос, сори за спама, ама няма смисъл да правя нова тема. И се извинявам, ако вече има такава. Аз в момента имам една платка 256ddr на 333mhz. И мисля да си взема 512ddr на 400mhz. Не разбирам изобщо, но бях чул от някъде, че sdr не могат да работят самостоятелно, а ddr могат и затова проверих каква е моята. Та въпроса ми е, ще има ли някакви проблеми, ако си я сложа тази 512mb :?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...