Yorkie Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Трябва ми нещо за майка ми, че нещо взе да недовижда много много, а стария й се прецака. Нещо с по-големичък дисплей, по възможност цветен, може и без камера, но е добре да има Нещо от сорта на Siemens CX65. Предлагайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Трябва ми нещо за майка ми, че нещо взе да недовижда много много, а стария й се прецака. Нещо с по-големичък дисплей, по възможност цветен, може и без камера, но е добре да има Нещо от сорта на Siemens CX65.Предлагайте! Погледни номер-15.От ТАЗИ обява.Днес чакам един клиент за него ако се откаже и ти харесва ми пиши.Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Ами аз не мога да ти пиша, ако се откаже, щото не го познавам ама иначе ми харесва, ако се откаже ми пиши да измислим нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Съжалявам Yorkie,но днес го продадох. Ако те устройва цената имам хубави LG-U8330 и Nokia-6600 и двата са по 90лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=56047&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Засега имам оферта, ако нещо се обърка ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.