smilen Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Продавам въпросните телефони.Очаквам да пристигнат към края на другата седмица.Чисто нови.Работят със две сим карти.И за сега те се справят най-добре от всички други китайчета(Просто са перфектни)Гаранцията е една година,но ако недай си боже стане нещо трябва да се испращат в Китай.(все пак е по добре от другите китайчета които са без гаранция) ИНФО: Data services WAP 1.2.1 Ring/picture download Support ring format: MIDI/WAV/MP3/AMR/AAC Support picture format: GIF/JPEG/PNG/BMP/WBMP MMS function Maximum received/sent size: 100K SMS group send/group delete sms signature, support sending name card by sms User memory RAM: 64Mbit FLASH: 128Mbit Mobile share memory: about1.3MB, mobile multimedia memory: 32MB Support mini SD card (attached 64M mini SD card) Elegant shape PDA style design, large-size colour touch screen Primary LCD: 262K TFT 2.2" 176*220 resolution Handwriting touch screen 64-chord chord tone Support ring format: MP3/MIDI/WAV /AMR/AAC Double-track speaker, camera head Video-shooting 2.0m pixel CMOS VGA camera head, and designed by imitating digital camera operating mode Support photo size(head image, 220*176, 320*240, 352*288, 800*600, 1280*960, and 1600*1200) Support switch between horizontal and vertical effects of camera mode Flash light, 4-grid photo browse Support zooming: 1x, 2x, 3x, and 4x (4 modes) Support video shooting (shooting time determined by the memory disk of external SD card) Support delay self-shoot Support continuous shoot: 2 photos, 4 photos, and 6 photos (3 modes) Support effects: normal, brick wall, ripple, black and white, relief, and nostalgic (6 modes) Support incoming call head image, support shoot at night, support photo brightness adjustment (7 grades) Support photo contrast adjustment (7 grades) Data services WAP 1.2.1 Ring/picture download Support ring format: MIDI/WAV/MP3/AMR/AAC Support picture format: GIF/JPEG/PNG/BMP/WBMP MMS function Maximum received/sent size: 100K SMS group send/group delete sms signature, support sending name card by sms User memory RAM: 64Mbit FLASH: 128Mbit Mobile share memory: about1.3MB, mobile multimedia memory: 32MB Support mini SD card (attached 64M mini SD card) Elegant shape PDA style design, large-size colour touch screen Primary LCD: 262K TFT 2.2" 176*220 resolution Handwriting touch screen 64-chord chord tone Support ring format: MP3/MIDI/WAV /AMR/AAC Double-track speaker, camera head Video-shooting 2.0m pixel CMOS VGA camera head, and designed by imitating digital camera operating mode Support photo size(head image, 220*176, 320*240, 352*288, 800*600, 1280*960, and 1600*1200) Support switch between horizontal and vertical effects of camera mode Flash light, 4-grid photo browse Support zooming: 1x, 2x, 3x, and 4x (4 modes) Support video shooting (shooting time determined by the memory disk of external SD card) Support delay self-shoot Support continuous shoot: 2 photos, 4 photos, and 6 photos (3 modes) Support effects: normal, brick wall, ripple, black and white, relief, and nostalgic (6 modes) Support incoming call head image, support shoot at night, support photo brightness adjustment (7 grades) Support photo contrast adjustment (7 grades)Data services WAP 1.2.1 Ring/picture download Support ring format: MIDI/WAV/MP3/AMR/AAC Support picture format: GIF/JPEG/PNG/BMP/WBMP MMS function Maximum received/sent size: 100K SMS group send/group delete sms signature, support sending name card by sms User memory RAM: 64Mbit FLASH: 128Mbit Mobile share memory: about1.3MB, mobile multimedia memory: 32MB Support mini SD card (attached 64M mini SD card) Elegant shape PDA style design, large-size colour touch screen Primary LCD: 262K TFT 2.2" 176*220 resolution Handwriting touch screen 64-chord chord tone Support ring format: MP3/MIDI/WAV /AMR/AAC Double-track speaker, camera head Video-shooting 2.0m pixel CMOS VGA camera head, and designed by imitating digital camera operating mode Support photo size(head image, 220*176, 320*240, 352*288, 800*600, 1280*960, and 1600*1200) Support switch between horizontal and vertical effects of camera mode Flash light, 4-grid photo browse Support zooming: 1x, 2x, 3x, and 4x (4 modes) Support video shooting (shooting time determined by the memory disk of external SD card) Support delay self-shoot Support continuous shoot: 2 photos, 4 photos, and 6 photos (3 modes) Support effects: normal, brick wall, ripple, black and white, relief, and nostalgic (6 modes) Support incoming call head image, support shoot at night, support photo brightness adjustment (7 grades) Support photo contrast adjustment (7 grades) ЗА повече инфо: М-тел:0887863636 Глобул:0898981235 Вивател:0877426206 ХИТ ЦЕНА-320лв Очаквам вашите заявки. Който иска снимка да даде мейл и ще мму изпратя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Продавам въпросните телефони.Очаквам да пристигнат към края на другата седмица.Чисто нови.Работят със две сим карти.И за сега те се справят най-добре от всички други китайчета(Просто са перфектни)Гаранцията е една година,но ако недай си боже стане нещо трябва да се испращат в Китай.(все пак е по добре от другите китайчета които са без гаранция) Защо говориш наизуст, без да знаеш нищо? Я се осветли по въпроса за гаранцията и телефоните на Fuji-Tel тук: http://fuji-tel.3000mb.com/ В Пловдив се продават от "Компютър Плюс" на същите цени, като те поемат и гаранцията. Който се интересува адреса е Цанко Дюстабанов 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Защо говориш наизуст, без да знаеш нищо?Я се осветли по въпроса за гаранцията и телефоните на Fuji-Tel тук: http://fuji-tel.3000mb.com/ В Пловдив се продават от "Компютър Плюс" на същите цени, като те поемат и гаранцията. Който се интересува адреса е Цанко Дюстабанов 15. Първо ти се осведоми за цената,че под 400 лв няма,и второ защо правиш глупави исказвания като не си заинтересован,и само ми спамиш темата.Незнаеш ли че това се наказва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Първо ти се осведоми за цената,че под 400 лв няма,и второ защо правиш глупави исказвания като не си заинтересован,и само ми спамиш темата.Незнаеш ли че това се наказва!!! Първо, никъде не съм коментирал цената. Второ, постът ми имаше друга насоченост, а тя е: как ТИ ще дадеш гаранция? От къде ТИ знаеш как е организирано производството в Китай на този тип телефони, кои фирми ги произвеждат и т.н. От къде ТИ знаеш, че телефони, които не си видял, работят по-добре от други? И като стана въпрос за правила... ти не знаеш ли, че тази реклама която сега правиш трябва да е на друго място и тя се заплаща? П.П. Много нагли парчета има тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Първо, никъде не съм коментирал цената. Второ, постът ми имаше друга насоченост, а тя е: как ТИ ще дадеш гаранция? От къде ТИ знаеш как е организирано производството в Китай на този тип телефони, кои фирми ги произвеждат и т.н. От къде ТИ знаеш, че телефони, които не си видял, работят по-добре от други? И като стана въпрос за правила... ти не знаеш ли, че тази реклама която сега правиш трябва да е на друго място и тя се заплаща? П.П. Много нагли парчета има тук Прегледаи си коментара за да видиш дали си коментирал цената.Аз не ги рекламирам и не съм фирма а телефоните са си лично мои.Имал съм поне 10 вида подобни телефони и от тези съм най доволен и за това исказвам мнение.Ще съм ти благодарен ако не коментираш обявата ми.След като онези телефони ти харесват повече просто отиваш и си купуваш от там срещу скромната сума от 440 лв,и не се бъркаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Прегледаи си коментара за да видиш дали си коментирал цената.Аз не ги рекламирам и не съм фирма а телефоните са си лично мои.Имал съм поне 10 вида подобни телефони и от тези съм най доволен и за това исказвам мнение.Ще съм ти благодарен ако не коментираш обявата ми.След като онези телефони ти харесват повече просто отиваш и си купуваш от там срещу скромната сума от 440 лв,и не се бъркаш. Знам си коментарите наизуст, повярвай ми. ЦЕНА никъде не съм коментирал! А ти как ще осигуриш гаранция? Ще откриеш сервиз у вас на терасата или в гаража ли? И не ми казвай какво да правя! В повечето случаи знам какво правя! Eто малко осветление по въпроса: http://www.mobile-review.com/review/nokia-...-in-china.shtml http://www.ferra.ru/online/phones/s26974/ Ментетата, които ти РЕКЛАМИРАШ не се знае как работят и какви изненади крият по отношение на публикуваните параметри и РЕАЛНО изпълнените. Всички подобни телефони се правят на една БАЗА и се заявяват едни и същи параметри, като цената за различните модели (различни само визуално) се различава малко и зависи от това ИМА ли проблеми или не. Ниската цена е ГАРАНЦИЯ за ПРОБЛЕМИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Добре де, няма ли вече да спрете да се разправяте и да пишете малко информация за телефоните най-накрая, има заинтересовани все пак (аз например). Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Добре де, няма ли вече да спрете да се разправяте и да пишете малко информация за телефоните най-накрая, има заинтересовани все пак (аз например). Извинявайте,за расправията това не ми е било цел.Относно телефоните:Един приятел учи там и може да ми изпрати 2-3 телефона.Характеристиките съм ги написал,също съм написал за гаранцията че се поема от завода производител в Китай(Това е малко лошо,но е по добре от нищо и естествено се компенсира с цената)За сега е това ако имаш конкретни въпроси-пиши ми.Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Добре де, няма ли вече да спрете да се разправяте и да пишете малко информация за телефоните най-накрая, има заинтересовани все пак (аз например). Първо, това не е спор. Второ тази дискусия се води точно заради такива рибки като теб - да се информират за подводните камъни. Ментета се купуват само от голям вносител или неговите дистрибутори защото само те могат да ти осигурят някаква гаранция. Тези телефони не подлежат на ремонт - те се сменят с нови ако дадат дефект. Бъди поне малко благодарен за цялата информация, която ти предоставям. Дали ще я осмислиш и ще се възползваш от нея е отделен въпрос. За мен лично няма значение, нито имам интерес от тази търговия нито смятам да си купувам такова менте, без значение от "марката" му. Излишни пари нямам, повярвай ми edit: ... също съм написал за гаранцията че се поема от завода производител в Китай... Ako искаш да купиш такъв телефон иди в офиса на фирмата, която съм споменал в 1-я си пост. В комплекта има ВТОРА БАТЕРИЯ и 256 МБ карта памет, както ще ти издадат данъчна фактура ако желаеш, както и ГАРАНЦИОННА КАРТА, която важи за БЪЛГАРИЯ - не за КИТАЙ! Там има изложени поне 10-на модела и можеш да ги видиш наживо. Другата седмица ще има и нови модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Аз пък случайно виждам че си коментирал цената. Виж какво си написал във вторият си пост: В Пловдив се продават от "Компютър Плюс" на същите цени, като те поемат и гаранцията. Това не е ли коментар на цената."същите цени"Спри да му спамиш в темата на момчето.Като искаш да продаваш си пусни нова тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Аз пък случайно виждам че си коментирал цената.Виж какво си написал във вторият си пост: В Пловдив се продават от "Компютър Плюс" на същите цени, като те поемат и гаранцията. Това не е ли коментар на цената."същите цени"Спри да му спамиш в темата на момчето.Като искаш да продаваш си пусни нова тема. Случайно не виждаш, по-точно се радваш като слепец на цветната дъга. Ако вникнеш в текста на целият пост ще разбереш, че става въпрос за цени на вносител и дистрибутор които са едни и същи! И не са мои! И както вече казах: нито смятам да купувам такъв боклук, нито да продавам! Когато се правят заключения, те се правят в контекста на целият текст, а не на отделни думи, които можеш да тълкуваш както ти е изгодно! В заключение ще ти кажа следното: едно е да можеш да четеш - съвсем друго е да разбираш СМИСЪЛЪТ на написаното. Изводът си направи сам, ако можеш естествено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Първо, това не е спор. Второ тази дискусия се води точно заради такива рибки като теб - да се информират за подводните камъни. Ментета се купуват само от голям вносител или неговите дистрибутори защото само те могат да ти осигурят някаква гаранция. Тези телефони не подлежат на ремонт - те се сменят с нови ако дадат дефект. Бъди поне малко благодарен за цялата информация, която ти предоставям. Дали ще я осмислиш и ще се възползваш от нея е отделен въпрос. За мен лично няма значение, нито имам интерес от тази търговия нито смятам да си купувам такова менте, без значение от "марката" му. Излишни пари нямам, повярвай ми Шаран, за рибки ще говориш някъде другаде под някой подводен камък, не тук. Научете се да се изразявате като хората! Като нямаш интерес от тая оферта - ето ти идея - НЕ ПИШИ! Аман от разбирачи, рибки, шарани, камъни и прочие. Остави ни нас рибките да си чукаме главите, ти си стой зад някое водорасло. По темата: Може ли някой да ми даде информация за софтуера и версията на телефона, вътрешна снимка и слотове? Въпрос - всички телефони са с различни панели и форма (пунтажи на известни марки), но по софтуер и екстри са еднакви, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 ami redbird ti e slojil linkowe , da si be6e naprawil truda da gi progetes, posle da zadawas bezmisleni wyprosi i da objasnjawas koi 6aran, koi ribka, koi wodoraslo. ili ruskiq e nepoznat za teb ezik. pozdrawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 ami redbird ti e slojil linkowe , da si be6e naprawil truda da gi progetes, posle da zadawas bezmisleni wyprosi i da objasnjawas koi 6aran, koi ribka, koi wodoraslo. ili ruskiq e nepoznat za teb ezik. pozdrawi Не виждам версия на софтуера и вътрешна снимка... руския ми е познат, за сметка на тая шльокавица дето си я напраскал, пиши на бг. Бати темата, на война се обърна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Не виждам версия на софтуера и вътрешна снимка... руския ми е познат, за сметка на тая шльокавица дето си я напраскал, пиши на бг. Бати темата, на война се обърна! Шаран, за рибки ще говориш някъде другаде под някой подводен камък, не тук. Научете се да се изразявате като хората! Като нямаш интерес от тая оферта - ето ти идея - НЕ ПИШИ! Аман от разбирачи, рибки, шарани, камъни и прочие. Остави ни нас рибките да си чукаме главите, ти си стой зад някое водорасло. По темата: Може ли някой да ми даде информация за софтуера и версията на телефона, вътрешна снимка и слотове? Въпрос - всички телефони са с различни панели и форма (пунтажи на известни марки), но по софтуер и екстри са еднакви, нали? Yorkie, първо искам да ти се извиня. Не си рибка, извинявай. Както сам каза - шаран си. Извини ме още веднъж за тази голяма грешка. Ще направя едно малко лирично отклонение ако ми позволиш разбира се. Навремето се разпространяваше един такъв афоризъм: Въпрос: "Знаете ли как се нарича човек който дава идеи?" Отговор: "ИДИОТ" Разбира се искам веднага да ти благодаря за идеята, която ми даде. И да уточня, че тя няма нищо общо с предния афоризъм Тъй като дори авторът на темата не знае какво ще продава и естествено провокиран от твоите въпроси, които както правилно отбеляза vamfan са доста излишни (защото едва ли си изчел това, което предоставих досега) ще ти дам и линк към сайта на производителя. На мен ми трябваха 5 секунди да го открия. Ще ти ги спестя. Заповядай: http://www.qxmc.com/ В заключение само ще кажа следното: Когато чукат българина, той се чувства добре, когато го чукат хард - на него му е прекрасно, когато след това му кажат, че са го изчукали... на него му става кофти. (българин - м.р., ед.ч., не бъркай с българка) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Yorkie, първо искам да ти се извиня. Не си рибка, извинявай. Както сам каза - шаран си. Извини ме още веднъж за тази голяма грешка.Ще направя едно малко лирично отклонение ако ми позволиш разбира се. Навремето се разпространяваше един такъв афоризъм: Въпрос: "Знаете ли как се нарича човек който дава идеи?" Отговор: "ИДИОТ" Разбира се искам веднага да ти благодаря за идеята, която ми даде. И да уточня, че тя няма нищо общо с предния афоризъм Тъй като дори авторът на темата не знае какво ще продава и естествено провокиран от твоите въпроси, които както правилно отбеляза vamfan са доста излишни (защото едва ли си изчел това, което предоставих досега) ще ти дам и линк към сайта на производителя. На мен ми трябваха 5 секунди да го открия. Ще ти ги спестя. Заповядай: http://www.qxmc.com/ Добре, радвам се че съм ти помогнал и съм ти дал още поводи да държиш вдигнатия си нос още по-нагоре и да смяташ останалите за всякакви риби...въшкар... както и да е, аман от идиоти в тоя форум, както винаги някой не само ще покаже, че "знае" много по тема, по която въобще няма интерес, ами и ще изтъкне колко останалите не знаят! Абе, простотии колкото искаш както винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Добре, радвам се че съм ти помогнал и съм ти дал още поводи да държиш вдигнатия си нос още по-нагоре и да смяташ останалите за всякакви риби...въшкар... както и да е, аман от идиоти в тоя форум, както винаги някой не само ще покаже, че "знае" много по тема, по която въобще няма интерес, ами и ще изтъкне колко останалите не знаят! Абе, простотии колкото искаш както винаги. Трябва да си призная с ръка на сърцето, че аз не знам много. По-точно не знам нищо, но за разлика от това съм ИНФОРМИРАН. По тази причина предоставям ИНФОРМАЦИЯ, не мнение. Разбира се, ти едва ли ще направиш разлика между двете понятия, но бедата не е голяма Ако те интересува още нещо - пиши, с радост ще те ИНФОРМИРАМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Трябва да си призная с ръка на сърцето, че аз не знам много. По-точно не знам нищо, но за разлика от това съм ИНФОРМИРАН. По тази причина предоставям ИНФОРМАЦИЯ, не мнение. Разбира се, ти едва ли ще направиш разлика между двете понятия, но бедата не е голяма Ако те интересува още нещо - пиши, с радост ще те ИНФОРМИРАМ Не знаел нищо, ама бил "информиран"... мерси съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Не знаел нищо, ама бил "информиран"... мерси съм! Ще си позволя да ти кажа защо смятам, че не знам нищо. Защото само глупаците си мислят, че знаят... Лек ден, Уважаеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Ще си позволя да ти кажа защо смятам, че не знам нищо. Защото само глупаците си мислят, че знаят... Лек ден, Уважаеми Боже... наистина не очаквах да чуя нещо толкова банално, та чак детско, я опитай пак...както и да е, прецакахме цялата тема, стига толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Боже... наистина не очаквах да чуя нещо толкова банално, та чак детско, я опитай пак...както и да е, прецакахме цялата тема, стига толкова Чувал съм, че истината винаги боли. Съжалявам Апропо, отдавна не опитвам нищо. Надявам се, разбираш какво искам да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Чувал съм, че истината винаги боли. Съжалявам Апропо, отдавна не опитвам нищо. Надявам се, разбираш какво искам да кажа ... ОК... млъкни вече, като искаш нещо да ми казваш - РМ, не тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Чувал съм, че истината винаги боли. Съжалявам Апропо, отдавна не опитвам нищо. Надявам се, разбираш какво искам да кажа Моля те бе човек,престани да спамиш темата ми.Имаш претенций че си умен а не разбираш какво ти се говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Моля те бе човек,престани да спамиш темата ми.Имаш претенций че си умен а не разбираш какво ти се говори. Спам в тази тема са по-голямата част от мненията на Yorkie Прегледай постовете ми внимателно и ВИЖ как съм свършил ТВОЯТА РАБОТА!!! Освен КОМПЕТЕНТНИТЕ ТИ мнения, че всичко с изключение на предлаганото от теб е боклук, нищо друго няма. Няма производител, няма модел, няма снимки... няма нищо, само празни приказки и една цена. Опс и за гаранцията разбрах - тя е в Китай, защото България е по-далече... Дори не се знае колко са безопасни за потребителите тези телефони, все пак това са ДВА телефона в един корпус, които работят ЕДНОВРЕМЕННО. Какви са дозите на излъчване, безопасни ли са за човек? Колкото до претенциите ми, не съм предявявал такива, но ти благодаря за мнението ти относно моята тъмна личност Сега, бъди така добър да отговориш на два въпроса: 1. Как ще си ползваме гаранцията в Китай и колко ще ни струва това удоволствие? 2. Безопасни ли са за употреба по отношение на височестотното излъчване? Edit: Същественото в темата до момента, включващо линкове и КОНКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ. http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495054130 http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495054163 http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495054166 http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495054502 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 МИ аз лично никога не бих си зел такава китайска простотия, защото била със 2 СИМ-. Чче за к'во са ми тия 2 СИМ-а?! Както и да е... Но ако съм решил, че ще си взема по-добре да си го взема от магазин със гаранция във БГ сервиз дори и със 100-тина лева повече отколкото от некаф тип дето даже не са и в него в момента и ми дава китайска гаранци?! Не разбирам също какво толкова нападнахте REDBiRD?! Момчето има информация, която вие уви нямате и ви казва, че офертата не струва. Вие вместо да му отговорите като хората "може да не струва, но за мен е добре" примерно вие го нападнахте. Още 1 голяма грешка на българина е това да не обича да му отварят очите. А за тебе човече мога да кажа само да престанеш да се опитваш да го правиш и да се оттеглиш те да си решават дали да се набутват или не, но ако им даде дефект да се оправят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.