geronimo Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Лош външен вид но безупречен като работа. Над 1 год. без гаранция.Цена 90 лева. ПРОДАДЕН ! ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА . Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Нова цена 80 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Нова цена 70 лева. Работи с карти на МТел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Интересуват ли те бартери Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Интересуват ли те бартери За какво става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Слайд Самсунг Е350 Black. Ако си зайнтересован може да измислим нещо, ако не здраве да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Слайд Самсунг Е350 Black. Ако си зайнтересован може да измислим нещо, ако не здраве да е. За други телефони - не.За нещо друго - да. Благодаря за отзива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 За други телефони - не.За нещо друго - да. Благодаря за отзива. Кажи от какво имаш нужда, може да измислим нещо...пък и виж да се споразумеем Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Кажи от какво имаш нужда, може да измислим нещо...пък и виж да се споразумеем Оххх...мен ако ме питаш всичко ми трябва...само Червен вятър и умрял човек не ми трябва.По-скоро кажи ти какво излишно имаш за трампа. Но нека да минем на ЛС да не ми затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 Промо цена 60 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Оххх...мен ако ме питаш всичко ми трябва...само Червен вятър и умрял човек не ми трябва.По-скоро кажи ти какво излишно имаш за трампа. Но нека да минем на ЛС да не ми затворят темата. Предлагам батрет за тези слушалки AKAIмодел ase-22 + доплащане(в разумни граници).Слушалките имат регулиране на звука на всяко ухо по отделно,давам с тях и преходник от голям жак към малък. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/86/21428_494.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 Предлагам батрет за тези слушалки AKAIмодел ase-22 + доплащане(в разумни граници).Слушалките имат регулиране на звука на всяко ухо по отделно,давам с тях и преходник от голям жак към малък.http://www.picvalley.net/v.php?p=u/86/21428_494.JPG Сори, намалих цената защото спешно ми трябват пари а не бартери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Сори, намалих цената защото спешно ми трябват пари а не бартери. Давам ти веднага 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 16, 2007 Author Share Posted September 16, 2007 Давам ти веднага 50лв. Трябват ми 60 лева, дай поне 55 лева.Ако си съгласен обади ми се на телефона къде да се срещнем веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 ПРОДАДЕН ! ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.