fiko_pld Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Интересуваме да са НОКИА ,да имат mp3 ,слот за карта и радио,естествено да работат без проблем. До 130 - 140 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted August 3, 2007 Author Share Posted August 3, 2007 Естествно за тези пари да са без карта с памет!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Nokia 6260 - спазва всички изисквания, 160лв. с 64 мб карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 ako iskas 6630 perfektna, s kartata za 200lw pisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 ako iskas 6630 perfektna, s kartata za 200lw pisi Той търси ДВЕ за 130-140 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
dertre Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 nokia 7250i + hands free + originalno zarqdno za 100lv . telefona e perfekten ima radio nqma slot za karti samo . bateriqta kara po 5 dena i nagore . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Той търси ДВЕ за 130-140 лева werno li, az pomislih ge na parge Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 werno li, az pomislih ge na parge пхаха, Той толкова пари на парче не дава Интересуваме да са НОКИА ,да имат mp3 ,слот за карта и радио,естествено да работат без проблем. До 130 - 140 лв. но този път е по-скромен, поне не иска да са с карти памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted August 5, 2007 Author Share Posted August 5, 2007 Моля модетаторите да обарнат внимание на тези колеги ,където само объркват темата ... И ме интересува 130-140 бройката ,не се прави на много устроумен "REDBiRD" ако искам мога и за 20 лева да търса 4 броя ,ама това дали някой ще ми даде е друга въпрос. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 ako iskas 6630 perfektna, s kartata za 200lw pisi ne razbrah tazi oferta interesuwa li te? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Моля модетаторите да обарнат внимание на тези колеги ,където ("които" е правилното) само объркват темата ... И ме интересува 130-140 бройката ,(пропуснато е "да", като трябва да е и ново изречение на всичкото отгоре) не се прави на много устроумен "REDBiRD" ако искам мога и за 20 лева да търса 4 броя ,ама това дали някой ще ми даде е друга въпрос. Благодаря. Правописът ти изобщо пък няма да коментирам. Твой си е, оправяй се с него Tя, темата, Уважаеми ако е объркана е объркана от теб самият. Аз само се опитах да внеса яснота в написаното. Не е необходимо човек да изчете всичките ти постовете за да види, че ти точно това търсиш: нещо, което струва 100 лева да го купиш за 10 Ако не искаш да изпадаш в такива ситуации като тази, обърни сериозно внимание на изказа си. За него никой освен теб не ти е виновен. Иначе наистина се забавлявам като те чета. Но се забавлявам не на остроумието ти, Уважаеми, а на други далеч по-прости и прозаични неща Иначе vamfan е доста коректен човек и предлага наистина добри цени А сега по темата: Имам NOKiA 7360 за продан. Ако те интересува ми пиши ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.