Jump to content
BulForum.com

Купувам

Recommended Posts

nokia 7250i + hands free + originalno zarqdno za 100lv . telefona e perfekten ima radio nqma slot za karti samo . bateriqta kara po 5 dena i nagore .

werno li, az pomislih ge na parge :D

пхаха, Той толкова пари на парче не дава :P

Интересуваме да са НОКИА ,да имат mp3 ,слот за карта и радио,естествено да работат без проблем.

До 130 - 140 лв.

но този път е по-скромен, поне не иска да са с карти памет :D

Моля модетаторите да обарнат внимание на тези колеги ,където само объркват темата ...

И ме интересува 130-140 бройката ,не се прави на много устроумен "REDBiRD" ако искам мога и за 20 лева да търса 4 броя ,ама това дали някой ще ми даде е друга въпрос.

Благодаря.

Моля модетаторите да обарнат внимание на тези колеги ,където ("които" е правилното) само объркват темата ...

И ме интересува 130-140 бройката ,(пропуснато е "да", като трябва да е и ново изречение на всичкото отгоре) не се прави на много устроумен "REDBiRD" ако искам мога и за 20 лева да търса 4 броя ,ама това дали някой ще ми даде е друга въпрос.

Благодаря.

Правописът ти изобщо пък няма да коментирам. Твой си е, оправяй се с него :D

Tя, темата, Уважаеми ако е объркана е объркана от теб самият. Аз само се опитах да внеса яснота в написаното. Не е необходимо човек да изчете всичките ти постовете за да види, че ти точно това търсиш: нещо, което струва 100 лева да го купиш за 10 :D

Ако не искаш да изпадаш в такива ситуации като тази, обърни сериозно внимание на изказа си. За него никой освен теб не ти е виновен.

Иначе наистина се забавлявам като те чета. Но се забавлявам не на остроумието ти, Уважаеми, а на други далеч по-прости и прозаични неща :)

Иначе vamfan е доста коректен човек и предлага наистина добри цени ;)

А сега по темата:

Имам NOKiA 7360 за продан. Ако те интересува ми пиши ЛС

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...