Pei4 Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Подариха ми не съм го използвал изобщо, само събира прах . Цена 50 лв Заменям го за тези универсалните зарядни за коли . Ето как изглежда http://skirda.net/photos/nashevashe/mob/Bl...abra-BT-205.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Да беше писал в заглавието за какво става въпрос,а после и малко инфо ако може да сложиш за машинката да не се мъчи простолюдието като мене.И накрая коментара ми за джаджата: за тази цена си заслужава но на мен ми е скъпо,предпочитам да отбия докато шофирам отколкото да двам толкова пари за скъпоструваща техника.Носил съм служебна джаджа (хендс фри)ухото боли после,моето ухо непривикна към джаджата ( Jabra BT 205).Иначе бивая цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 kato e nowo ima li garanciq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Обади се на координатите в подписа ми да се разберем къде да се видим да го пробвам. Какво точно зарядано за кола ти трябва - волтове, ампери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Намерих гаранцията. Има гаранция до 20.11.2007 г . С него върви кутийка, книжка, зарядно, някакви представки за ухото. тел: 0883385111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Купувам го. Писал съм ти ла ЛС. Дай координати да се разберем какво правим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.