Jump to content
BulForum.com

купувам видео карта за лаптоп

Recommended Posts

купувам видео карта за лаптоп

Интересно ,не сам виждал и не съм чувал лаптопите да имат слотове за допълнително видео.

Те работят само с вграденото.

Сори за офтопика

мерси и аз него знаех това и затова пуснах тема ок тогава задаси дигна видеото значи тря сложа рам така ли ?

мерси и аз него знаех това и затова пуснах тема ок тогава задаси дигна видеото значи тря сложа рам така ли ?

Да за рама си прав и тои се добавя лесно ,обикновенно под лаптопите има пласмасова капачка, което се сваля лесно и оттам се сменя рама ,но няма да стане кои знае силно видеото но ще стане по бърз.

Даи повече инфо за лаптопа

Интересно ,не сам виждал и не съм чувал лаптопите да имат слотове за допълнително видео.

Те работят само с вграденото.

Сори за офтопика

за информацията : има.

Новите "върхови" лаптопи са с отделни карти - X1600,GF 8600 нещо си и т.н.,има дори варианти в SLI режим.

Слота е на базата на PCI-E със всичките му възможности,но е по-малък.

Това не е ли карта за допалнителни монитори :D

Прочети внимателно в линка и ще видиш че това е самостоятелна видеокарта със собствен графичен процесор и собствена памет. Навремето лично съм изпозвувал подобна защото не бях доволен от вградената на дъното.

Ето ви една от видеокартите за лаптоп

http://sewelldirect.com/vtbookpcmciacard.asp

Съмнява ме човека да търси точно такава, погледни какво пише на сайта:

Introducing a new PCMCIA technology that allows you to use multiple displays along with the built-in display of your laptop.

Демек тая карта служи да показваш нещо на 2ри монитор.

Колкото до повечето рам - грам няма да помогне на видеото на лаптопа. Просто ще работи лаптопа по-добре но ако си мислиш че при игри като Doom3 ще има разлика - жестоко се лъжеш, ако ще и 8GB рам да ръгнеш разликата ще е нулева.

Единственият вариант е нов лаптоп :)

Колкото до "върховите можели" - или имаш предвид недоразуменията на Хермес или 19"-вите изчадия на alienware но и 2та варианта трудно се вписват в представата за лаптоп, по-скоро е преносим компютър монтиран в достатъчно малка кутия... но както и да е, имаше си отделна тема по въпроса.

Съгласен съм с ДЯДОМРАЗ. Човека трябва да разбере че дори да го позлати , ако лаптопа му е от бюджетните масови серии, по-добре да си вземе някой по-хубав.

общо зето това е лаптопа:

Acer Aspire 1360

Mobile AMD Processor 2800+

1,60 GHz

15"TFT LCD

40 GB HDD

DVD/CD-RW

512 MB DDR RAM

и видеото работи на 64/64 ама

на мен това ми трябва да работи като цяло малко по добре игри не играя

общо зето това е лаптопа:

Acer Aspire 1360

Mobile AMD Processor 2800+

1,60 GHz

15"TFT LCD

40 GB HDD

DVD/CD-RW

512 MB DDR RAM

и видеото работи на 64/64 ама

на мен това ми трябва да работи като цяло малко по добре игри не играя

Не се сърди прятелю но това е лаптоп точно от бюджетните серии. Става за Интернет , гледане на филми, музика и работа с Word &Exel.Дори повече памет няма да ти помогнат достатъчно. Ако ти трябва и за други работи , ориентирай се към по-мощен модел.

ползва се само за skype,ICQ и интернет :) но мисла че с още малко рам ще работи по добре

Определено ще работи по-добре с повече памет само че имай предвид че тази за лаптопите е по-скъпичка обикновено, а и трябва да имаш свободни слотове, инак трябва да продаваш сегашната за да можеш да монтираш новата. Аз имам подобен със един Dell с Pentium-M / 1.6 и съм доволен, ползвам го когато съм в движение, дори Visual Studio работи на него, но не е като да замества нормалния компютър но ми върши работа и съм доволен че тежи поносимо много.

От видеото чудеса не може да очакваш и за игри не става, особено за разни 3D action, иначе StarCraft си върви идеално :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...