Jump to content
BulForum.com

Купувам- SoundCard

Recommended Posts

Търся звукова карта , нещо обикновенно.

след проба се взима ;) (ако има и нещо с качество пак може да се обсъди )

от Пловдив съм.

:music Чакам предложения .........

Имам една стара Yamaha не помня модела, мързи ме и да я изровя от шкафа, нищо особено не беше - стерео изход, вход за микрофон, aux и CD... срещу 3 кутийки кока кола лайт е твоя, а колкото за проба - ще те оставя да си я тестваш при теб, на мен не ми се разглобява компютъра :) ако не сработи при теб - връщам ти кутийките кола - действай бързо преди да съм ги изпил :P

A от мен един подарък :D

SRS Audio Sandbox v1.6.0.3

info:

http://www.srs-store.com/store-plugins/mall/sas-plugin.asp

download:

http://rapidshare.com/files/44898308/SRS.Audio.Sandbox.v1.6.0.3.Incl.Patch.rar

Екстракваш крака в инсталационната директория, стартираш го и натискаш 1-я бутон (преди това трябва да е затворена програмата, включително и от системния трей). Кийгена на CORE не работи, затова не ти го давам :P

Ако имаш проблеми ще ти дам кракнатото .ехе

Сори за офтопика.

Аудио карта C-Media CMI8738/C3DX - 6ch

12лв.

сега тъкмо се уговорих със saxon1 за една такава за 10 кинта ,

трябва ми картата заради една особенност , че съм със два SubWoofer-a единият е 2.1 нормален малък, а другия е техникс ,и е моно май , защото ги връзвам към един жак с двойно разклонение и като ги вържа и се получава едно бучене и на 2.1-то леко измъквам буксата да стане моно и спира да бучи , та заради тази мизерия си търся звукова карта , ако ги вържа поотделно дано се оправи :punk

сега тъкмо се уговорих със saxon1 за една такава за 10 кинта ,

трябва ми картата заради една особенност , че съм със два SubWoofer-a единият е 2.1 нормален малък, а другия е техникс ,и е моно май , защото ги връзвам към един жак с двойно разклонение и като ги вържа и се получава едно бучене и на 2.1-то леко измъквам буксата да стане моно и спира да бучи , та заради тази мизерия си търся звукова карта , ако ги вържа поотделно дано се оправи :punk

OK, ако не вземеш другата карта, можеш да вземеш моята (за 10лв. естествено) ;)

Успех!

карта си взех , темата може да се затвори

колкото за звука от две карти , сега едната ми вградена и не става, но иначе съм виждал от две различни карти да си излиза звука , иначе при мен не може сега ;) (в крайна сметка се стигна ,че ще хварлям купежкия кабел и да си правя аз , за да не бучи ) иначе картата си свири доволно ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...