PiTT BuLL Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Търся звукова карта , нещо обикновенно. след проба се взима (ако има и нещо с качество пак може да се обсъди ) от Пловдив съм. Чакам предложения ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Имам една стара Yamaha не помня модела, мързи ме и да я изровя от шкафа, нищо особено не беше - стерео изход, вход за микрофон, aux и CD... срещу 3 кутийки кока кола лайт е твоя, а колкото за проба - ще те оставя да си я тестваш при теб, на мен не ми се разглобява компютъра ако не сработи при теб - връщам ти кутийките кола - действай бързо преди да съм ги изпил Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 A от мен един подарък SRS Audio Sandbox v1.6.0.3 info: http://www.srs-store.com/store-plugins/mall/sas-plugin.asp download: http://rapidshare.com/files/44898308/SRS.Audio.Sandbox.v1.6.0.3.Incl.Patch.rar Екстракваш крака в инсталационната директория, стартираш го и натискаш 1-я бутон (преди това трябва да е затворена програмата, включително и от системния трей). Кийгена на CORE не работи, затова не ти го давам Ако имаш проблеми ще ти дам кракнатото .ехе Сори за офтопика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Аудио карта C-Media CMI8738/C3DX - 6ch 12лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 25, 2007 Author Share Posted July 25, 2007 Аудио карта C-Media CMI8738/C3DX - 6ch12лв. сега тъкмо се уговорих със saxon1 за една такава за 10 кинта , трябва ми картата заради една особенност , че съм със два SubWoofer-a единият е 2.1 нормален малък, а другия е техникс ,и е моно май , защото ги връзвам към един жак с двойно разклонение и като ги вържа и се получава едно бучене и на 2.1-то леко измъквам буксата да стане моно и спира да бучи , та заради тази мизерия си търся звукова карта , ако ги вържа поотделно дано се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 сега тъкмо се уговорих със saxon1 за една такава за 10 кинта , трябва ми картата заради една особенност , че съм със два SubWoofer-a единият е 2.1 нормален малък, а другия е техникс ,и е моно май , защото ги връзвам към един жак с двойно разклонение и като ги вържа и се получава едно бучене и на 2.1-то леко измъквам буксата да стане моно и спира да бучи , та заради тази мизерия си търся звукова карта , ако ги вържа поотделно дано се оправи OK, ако не вземеш другата карта, можеш да вземеш моята (за 10лв. естествено) Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 дано не си мислиш че можеш да вадиш звук от две звукови карти едновременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon1 Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 za6to misli6 4e ne moje li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 27, 2007 Author Share Posted July 27, 2007 карта си взех , темата може да се затвори колкото за звука от две карти , сега едната ми вградена и не става, но иначе съм виждал от две различни карти да си излиза звука , иначе при мен не може сега (в крайна сметка се стигна ,че ще хварлям купежкия кабел и да си правя аз , за да не бучи ) иначе картата си свири доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.