Jump to content
BulForum.com

BUY: Телевизорче

Recommended Posts

Трябва ми някакво по-старо телевизорче за моята стая, да е поне 25-6", трябва ми да си връзвам TV OUT-а на него, за PS-на и Cartoon Network :) Да има изходи, които ще ми свършат работа (скарт-букса, чинчове...), може и без дистанционно, няма проблем.

Не е спешно, та ако на някой му изскочи нещо - драснете един РМ ;)

EDIT: Може и по-малко ", няма проблем.

Хубав е, но не ми трябват чак такива екстри, нещо по-простичко, пък и 160лв са ми мнооого много :) Само нещо не разбрах точно за тия тоци как стоят нещата :) Иначе, какъв по-точно бартер търсиш?

Хубав е, но не ми трябват чак такива екстри, нещо по-простичко, пък и 160лв са ми мнооого много :) Само нещо не разбрах точно за тия тоци как стоят нещата :) Иначе, какъв по-точно бартер търсиш?

Във момента работи с трансформатор 220/110V който влиза в цената 160 лв. Бартер например- цифров фотоапарат с 3Х оптичен зуум който да работи със SD карти- или CPU Pentium 4 / s.478 / 3Ghz /800Mhz- или памет 4Х512Mb DDR400 / Cl2.5 :punk

Във момента работи с трансформатор 220/110V който влиза в цената 160 лв. Бартер например- цифров фотоапарат с 3Х оптичен зуум който да работи със SD карти- или CPU Pentium 4 / s.478 / 3Ghz /800Mhz- или памет 4Х512Mb DDR400 / Cl2.5 :punk

Мисля, че прекалено високо скачаш :) Съжалявам, не мога да се съглася.

Мисля, че прекалено високо скачаш :) Съжалявам, не мога да се съглася.

Ако провериш цената на телевизора в Internet ще се съгласиш веднага.

Дори и да е така, такива пари не ми се дават ;)

Sorry!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...