electradel Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Продавам безжична връзка м/у TV - DVD и адаптори: 1. Става въпрос за това. Купих 2 комплекта от @vamfan, но единия така и не влезе в употреба и ми е излишен. Оборудвал съм ги с всички необходими кабели и адаптори. - виж. Снимки на предавателя и приемника. Всичко е тествано и работи. Цена на комплекта - продадено 2. 2 бр. Адаптери 220V/50Hz - 9V/600mA. Адаптерите са нови, закупени от Конрад за 6,5лв/броя. Снимка 1, Снимка 2 Оказа се, че няма да ми трябват и затова ги продавам. Цена 5лв. за брой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Искам едни брой Адаптор 220V/50Hz - 9V/600mA Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Kupuvam komplekta predavatel i priemnik s adapteri za tiah. pishi mi edno pm ako oshte se prodavat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Kupuvam komplekta predavatel i priemnik s adapteri za tiah.pishi mi edno pm ako oshte se prodavat. Ако по горе се откажат купувам и аз такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Продавам безжична връзка м/у TV - DVD и адаптори: 1. Става въпрос за това. Купих 2 комплекта от @vamfan, но единия така и не влезе в употреба и ми е излишен. Оборудвал съм ги с всички необходими кабели и адаптори. - виж. Снимки на предавателя и приемника. Всичко е тествано и работи. Цена на комплекта - 30 лв. 2. 2 бр. Адаптери 220V/50Hz - 9V/600mA. Адаптерите са нови, закупени от Конрад за 6,5лв/броя. Снимка 1, Снимка 2 Оказа се, че няма да ми трябват и затова ги продавам. Цена 5лв. за брой. hahaah vse oste sym zamesen w igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted July 26, 2007 Author Share Posted July 26, 2007 Комплекта за безжична връзка е продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.