Shadow^Dancer Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Моето зарядно се скапа и си търся ново, но искам да е оригиналното зарядно на N серията, да не е някакво от магазин всичко за лев. Очаквам оферти. Интересуват ме и други зарядни с различни букси за други модели на Нокиа, но със същата спецификация. Спецификацията на моето ще добавя по-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 още си търся хайде бе хора, не мога да си зарядя телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Magazini Jeff 25-30lv originalno novo falshivo kitaisko 10lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 19лв е оригианлното зарядно за тая нокия, на мен идеята ми е да взема някое не-китайско за 10-тина лева. един ми писа че има ама нещо несериозен излезе, писах му 100 пъти на лична ... нямам отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 някои хора не мога да ги разбера ... вземат си телефони за по 500-600 лв, а разликата от 10 лв. за аксесоар (и то необходим) им идва "много" сори за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 и аз не разбирам от много неща ама си мълча да не се излагам. иначе и аз не ги разбирам някой хора дето нито имат отношение към темата, нито имат какво да предложат, обаче въпреки всичко решават да пишат за да изложат на бял свят уникалните си заключения. накрая разбира се за да се оправдаят се извиняват за офтопика. не ти се приема извинението, другия път като решиш да се правиш на умник, първо си го кажи на ум тва дето си го замислил, да не би случайно да изтърсиш умопомрачителна простотия. ти от къде знаеш за какво ми е това зарядно, какво е станало с моето и какво смятам ра правя от двете ??? аман от тарикати, един съвет - като следващия път като получите просветление на гениалност го изразявайте някъде извън форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 брей, толкова много внимание да ми отделиш. поласкан съм п.п. понякога само в няколко думи се съдържат едни неща, които много добре обрисуват цялата картинка. хубаво е да се препрочита от време на време иван хаджийски жив и здрав и дано си намериш каквото търсиш за 9.50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 още си търся - очаквам оферти от сериозни хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Не знам това върши ли работа, като гледам става едва ли не на всички модели на нокия, но точно N73 не съм имал нито съм го гледал. Иначе ако искаш за 10лв мога да ти дам 1 нормално оригинално зарядно от някаква нокия дето не знам вече какъв модел беше но с 6210 работи прекрасно, просто имам 2-3 тука останали от старите ми телефони... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Нямам зарядно което да предложа , но имам Нокия Н73 . Та нейното зарядно е 900 mA. а на една обикновена нокия (серия 40 ) е по 350 мА. Според мен зарядното трябва да си е точно на Н73 иначе няма да има добър заряд на батерията което ще се отрази на издръжливостта на телефона в стендбай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 toltek, изключително прав си. точно това ме мързеше да обяснявам на разбирача малко по-нагоре. ще споделиш ли и колко V е твоето зарядно? djadomraz, благодаря ти за предложението, но това зарядно няма да стане. буксата не пасва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Нямам зарядно което да предложа , но имам Нокия Н73 . Та нейното зарядно е 900 mA. а на една обикновена нокия (серия 40 ) е по 350 мА. Според мен зарядното трябва да си е точно на Н73 иначе няма да има добър заряд на батерията което ще се отрази на издръжливостта на телефона в стендбай. [offtopic] Eeee как мразя когато някоя фирма се придържа към даден стандарт с години след това реши да прави глупости. Донякъде затова съм с нокии защото зарядните са универсални и където и да ходя дори да забравя моето винаги мога с това на жена ми да си заредя моя телефон (или направо да взема батерията от нейния и да продължа да говоря). Определено следващият ми телефон ще е с USB букса за зарядното... [/offtopic] За зарядно освен да провериш по магазините на бул. Руски от някой счупен N73... все ще има някой който да си го е почупил и зарядното да му е излишно... успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 ето зарядното на N 73 : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.