Chubaka Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Здравейте, вече няколко седмици си търся дънки с италиански джоб ( някои продавачки му казват рязан джоб). Става дума за дънки с джоб като на официалните панталони. В смисъл започва от колана и върви надолу по диагонал а не с извивка, както е при класическите дънки. Преди малко видях темичка за търсене на тениска и се вдъхнових и аз да си напиша търсенето. Имам стари такива дънки и понеже ми харесва този модел реших да си взема пак такива но не намирам. Искам и да не са от популярните в момента по магазините протрити и поскъсани на места дънки. Аз сам ще си ги скъсам при носенето, не е нужно да взимам всичко на готово. Ако някой знае къде в Пловдив мога да си взема такива дънки ще съм му благодарен за помоща. Благодаря за вниманието Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ами аз на есен си взех точно такива каквито ти тарсиш , и имаха савсем малко протрито (фабрично) на крачола , на Иван Вазов , има един магазин , като идваш от пощата се пада отдясно , но незнам как се казваше, ако там има случайно нещо , аз от моите съм доволен малкото прострито сега е много от многото носене и пране успех и дано си намериш , и аз мразя да търся така ,само глупости продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.