Jump to content
BulForum.com

И аз търся

Recommended Posts

Здравейте, вече няколко седмици си търся дънки с италиански джоб ( някои продавачки му казват рязан джоб). Става дума за дънки с джоб като на официалните панталони. В смисъл започва от колана и върви надолу по диагонал а не с извивка, както е при класическите дънки. Преди малко видях темичка за търсене на тениска и се вдъхнових и аз да си напиша търсенето. Имам стари такива дънки и понеже ми харесва този модел реших да си взема пак такива но не намирам. Искам и да не са от популярните в момента по магазините протрити и поскъсани на места дънки. Аз сам ще си ги скъсам при носенето, не е нужно да взимам всичко на готово. Ако някой знае къде в Пловдив мога да си взема такива дънки ще съм му благодарен за помоща.

Благодаря за вниманието :tongue

ами аз на есен си взех точно такива каквито ти тарсиш , и имаха савсем малко протрито (фабрично) на крачола , на Иван Вазов , има един магазин , като идваш от пощата се пада отдясно , но незнам как се казваше, ако там има случайно нещо , аз от моите съм доволен ;) малкото прострито сега е много от многото носене и пране ;)

успех и дано си намериш , и аз мразя да търся така ,само глупости продават :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...