Fashista Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Продавам GPS Receiver HOLUX M-1000. GPS устройството е снабдено с ново поколение чипсет MTK. Наличие на 3 бройки !!! Чисто нови, в кутийки ! Цена: 155лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Колега, да не си объркал нещо цената? Твойте са чисто нови както си написал, ама нов с 12 месеца гаранция е 54$+ДДС или около 93 лв. Т'ва твоето е бати и надценката Свери си часовника, ето ти един линк: цък ---> Вали Ако си ги взел по-скъпо - Sorry майна. Знам че ги продават и по 185 лв, ама .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fashista Posted August 25, 2007 Author Share Posted August 25, 2007 Колега, да не си объркал нещо цената? Твойте са чисто нови както си написал, ама нов с 12 месеца гаранция е 54$+ДДС или около 93 лв. Т'ва твоето е бати и надценката Свери си часовника, ето ти един линк: цък ---> Вали Ако си ги взел по-скъпо - Sorry майна. Знам че ги продават и по 185 лв, ама .................. Колега 1. че съм го взел по-скъпо и 2. във вали ги нямаха в наличност, сега незнам дали ги имат. та.... когато нещо го няма в наличност цената му не е актуална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 ai ne sa prai ge ne razbiras kvo ti se kazwa, ei go now s 1 g. garanciq ili neshva6ta6 naistina, ei go v kartinki, ta da shvane6 po-barzo. taka 4e dai njakva po- niska cena i sam zainteresowan Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikey Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 както каза колегата vamfan.... след като цената стане реална аз се записвам за 1 бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fashista Posted August 26, 2007 Author Share Posted August 26, 2007 както каза колегата vamfan.... след като цената стане реална аз се записвам за 1 бр. Съжалявам, просто цената е паднала и няма да ги продавам. Спират се от продажба ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.