djadomraz Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Motorola H500 : 65лв Nokia HDW-2 : 40лв Sony-Ericssos HBH600 : 55лв Ето снимка на трите заедно - най-лявото е моторолата, средното е сонито, дясното е нокиата. ето инфо за Motorola H500, Nokia HDW-2 и Sony-Ericsson HBH 600 PS: надявам се това не нарушава правилата, бях добавил информация с която не разполагах при писането на обявата първоначално, но темата бе затворена от някой модератор предполагам по грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Minov Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Бърз преглед в нета показва са моторолата 10лв по ниска цена за ново от твоята. За 25 мога да ти го купя. http://911.bg/a2/offers.asp?p=1583874 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 Още по-бързо търсене в същият този сайт показва че става дума за розово такова, сребристото заедно с доставката излиза около 73.94 лв Може да коментираме цената на моторолата (и на другите ако проявяваш интерес). За 10тина ако искаш мога да ти продам едно за нокия с кабел - неупотребявано до момента (стерео при това) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Minov Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Още по-бързо търсене в същият този сайт показва че става дума за розово такова, сребристото заедно с доставката излиза около 73.94 лв Може да коментираме цената на моторолата (и на другите ако проявяваш интерес). За 10тина ако искаш мога да ти продам едно за нокия с кабел - неупотребявано до момента (стерео при това) Добре не съм видял добре. Прав си 70лв е. Самоче аз предпочитам да си го купя ново при разлика от 5лв. Кажи за колко най малко можеш да го дадеш на лично. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenix Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 diadomraz, имаш лично съобщение, интересува ме Нокийското хандсфри Mod EDIT: От днес се забраняват ОФИЦИАЛНО постове от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ" и т.н. Такива постове ще се наказват с warn и moderated при ПЪРВО провинение така че моля - вземете го предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Добре не съм видял добре. Прав си 70лв е. Самоче аз предпочитам да си го купя ново при разлика от 5лв. Кажи за колко най малко можеш да го дадеш на лично. Благодаря предварително. Съжалявам но моторолата се продаде, ако си избереш някое от другите 2 може да се спазарим и за по-ниска цена ако си навит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shotowinner Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 здравей, интересуваме нокиата, колко жреме е използвана. И според зависи след отгожора ти да говорим за цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2007 Author Share Posted July 22, 2007 здравей, интересуваме нокиата, колко жреме е използвана. И според зависи след отгожора ти да говорим за цена. За съжаление нокията се оказа не съвсем наред. Подозирам че батерията вече е сдала багажа, а нямам и не знам откъде да намеря аз нова (а и не ми се занимава, но ако си ентусиаст може да се занимаеш). Но в сегашния си вид не успяхме да я закачим да работи към друг телефон (към моята нокия 6230 се закачи ама това не се брои, вече бяха се "опознали добре" и то от доста отдавна). Пробвах да я ресетнах и т.н. обаче така и не се получи. На въпроса ти - ползвана е няма и месец преди да установя че не ми е удобна и че сонито въпреки че ми е доста по-удобно и то не ми върши работа, защото не издържат на дълги разговори и въпреки че работят след около 1час разговор аз ги чувам хората но те мен ме чуват доста кофти и се почва едно викане и повтаряне при което се изнервям и в крайна сметка взимам самия телефон и почвам така да си говоря а по закона на мърфи се случва точно докато карам кола и е повече от опасно да се занимавам с други неща вместо да си гледам пътя... Сонито е налично все още и работи добре, учуден съм че то най-малко интерес предизвика след като на мен пък ми харесва най-много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.