Jump to content
BulForum.com

Продавам.

Recommended Posts

Колата е внесена от германия преди ,3 месеца ,документите се пазат.

1993 г. е. ,2000 кубика двигател ,90 конски сили. ,централно,хидравлика ,серво,чисто нова газова уредба B.R.C (с оставаща гаранция.),сменени предни дискове с накладки,пълно облужване с филтри и масла,регистрирана е,сменени гуми,аларма на VALCOR (която аларма има доживотна гаранция),в отлично състояние ,само палиш и въртиш :)

Гори 10 гас мешено ,и хваща 180 км/ч ,беше ме страх повече,че бях с приятели и не рискува.

Ще кача и снимки тези дни.

Цена:5600 лв.

2.0 мотор на бензин 90 коня няма :) Особено на ауди. Този твоят предполагам е 115к.с. или просто не е 2000 кубика а е 1.8 ;)

този пич над мен май не разбира много от аудита и прави само спам

моля модераторите да го санкционират

естествено че има 2.0 90 коня

ето линк

стига с тези празни приказки по форумите или да я купува тази кола или просто да си гледа и да не си отваря устата

http://mobile.de/SIDRSiC3u9OL2n97Vg78f7zdQ...1253268906&

I\0_Error, нещо си в грешка. Ауди Б4 имат мотор 2000 куб. с 90 коня и с 115 к.с.. Имат също и 1600 кубика с 101 коня (това е дигател, който се слага и на Ауди А4). Няма Б-четворки с мотор 1.8 куб. :)

Колегите "Bamboocha" и "policeman" са компетентни и многхо прави ,моля наистина да обарнете внимания на хората които спамят...

Благодаря.

I\0_Error, нещо си в грешка. Ауди Б4 имат мотор 2000 куб. с 90 коня и с 115 к.с.. Имат също и 1600 кубика с 101 коня (това е дигател, който се слага и на Ауди А4). Няма Б-четворки с мотор 1.8 куб. :)

и аз малко да поспамя, т.е малко да доуточня: мотора 1.6 който се слага на Б4 (АДА), не се слага на А4 (АДП, АХЛ, има и по други, но се слагат след 98г.), там си е съвсем друго изпълнение.

90к.с е моно, а 115 е пълна инжекция

успех в продажбата

2.0 мотор на бензин 90 коня няма :) Особено на ауди....

извинете ме за спама, ама много се дразня от хора дето хал-хабер си нямат от някои неща и правят смело коментари!

I\0_Error като не знаеш, по - добре си мълчи!!!

Относно двигателя , някой хора говорят без да знаят ,

fiko_pld пиши ми на ПМ , каде мога да я видя колата да видя за какво състояние става дума :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...