Jump to content
BulForum.com

Купувам захранване за лаптоп Dell Inspiron 8100

Recommended Posts

На моето му се прекъсна кабела.

Приемам и други захранвания (стига да стават за лаптопа).

Дайте предложения (и имайте предвид че нови са около $40).

Нови, но на сайта на DELL са по 73.99 USD...

Справка ТУК

Ако си намерил за 40 USD не се чуди, а го взимай :)

Обади се на ЦАПК Прогрес - аз от тях си взех. Нямам представа колко беше ама може и $80 да съм платил - беше преди година а бях на зор. Но нещо като 80 ми се върти - левове или долари нямам спомени....

Shte se inznenadate, no veche imam dve oferti. A za originalnite novi ot Dell ne mi se prikazva : to zatova ima Google. Modela e dostatuchno star za da mogat raznite imitatori da predlojat dosta po-dobri baterii i zariadni ;)

Shte se inznenadate, no veche imam dve oferti. A za originalnite novi ot Dell ne mi se prikazva : to zatova ima Google. Modela e dostatuchno star za da mogat raznite imitatori da predlojat dosta po-dobri baterii i zariadni ;)

Май когато го купувах мойто не съм си "написал домашната" както трябва. Я сподели моля те къде и какво намери че да знам. А за офертите ако са под 50лв аз искам да си взема 1 за резерва...

Май когато го купувах мойто не съм си "написал домашната" както трябва. Я сподели моля те къде и какво намери че да знам. А за офертите ако са под 50лв аз искам да си взема 1 за резерва...

Взех си за 40 лв. (да се дразниш) :P

Иначе имаше още една оферта за 50 лв. : ако този който я предлагаше реши да се обади тука (че ме намери на лична) ще имаш късмет.

Моля някой админ да затвори темата : намерих си !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...