lithrone_s Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Има сумати функции: разглеждане на снимки ,гледане на филми , МП3 естествено ,радио,диктофон,разглеждане на текстови фаилове ... може да пропускам нещо но като се знае че има мп3 и видео останалото маи е без значение Дисплея е 2 инча а батерията е 700 мили ампер часа ( При яко ползване ми държи 2 дни , ако е за радио държи много ,чак ти писва да слушаш ) Цената е 130лв За сериозни купувачи отстъпка естествено. джаджата си има гаранция( 21 месеца някъде) както дата кабел зарядно и кутиика с разните му книжки там. Чисто новичко е не е ползвано. А , и слушалки има . Ако съм пропуснал нещо питайте. Тел. 0899022901 и 0889716787 Скайп: solkerez87 Приемам бартери от всякакъв тип. Предлагайте!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Кой е модела? http://www.beatbox-bg.com/BG/index.htm Тук не видях 2" дисплей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted June 25, 2007 Author Share Posted June 25, 2007 В сайта на биитбокс го няма. Не питай защто... Не знам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted November 7, 2007 Author Share Posted November 7, 2007 Продадено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted November 17, 2007 Author Share Posted November 17, 2007 Моля модераторите да затворят тази тема защото вече втори път пиша че е продадено. извън темата: пиша тук понеже не знам по какъв друг начин да се обърна към модераторите. имам 100% warn от началото на тази година някъде искам д апопитам кога ще почне да ми се маха това нещо не е мръднало от повече от десетина месеца сигурно има вече. благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted December 4, 2007 Author Share Posted December 4, 2007 Prodadeno otdavna Molq zatvorete temata. Blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.