GS_Mitaka Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Тези слушалки вчера ми ги подариха! Не свирят лошо, имат и микрофон, но просто имам в наличие по-добри слушалки... Чисто нови са, само са разопаковани за проба. Перфектни за скайп и музика! Цена 23 лева (коментар)... Нямат гаранция... Не знам защо. А тези слушалки стоят в шкафа ми от доста време и само прашасват... Като за такъв клас слушалки свирят добре, недостатъка им е, че е доста къс кабела... Цена 7 лева (коментар)... Нямат гаранция... Стари са Въпроси и коментари по цените на ПМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Съжалявам, но в магазина първите слушалки са 22 лв... Нова цена 20 лева (коментар) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvo Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Колко е горе доло дълъг кабела на твойте слушалки .. ? Начи аз имах същите преди мноо як саунд вадат... екстра са даже ся съм с някви шибани не ми се занимава иначе щях да ги взема.Супер са Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted June 26, 2007 Author Share Posted June 26, 2007 Вторите слушалки са продадени за 7 лв на _shefa_! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted June 26, 2007 Author Share Posted June 26, 2007 Нова цена 18 лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 Поради ниския интерес слушалките отпадат от продажба. Моля, затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.