lucidus Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 купувам "Тъч пада" кажи кога и къде да се видим! имам СЕРИОЗЕН интерес !!! ЕДИТ: Интереса ми стои... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucidus Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 Намерих дъно за лаптопа, обявата отпада ако нищо не стане със дъното (познат от англия тряба да ми го занесе) ще врна офертата върщам офертата Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Ако все пак обявата не отпадне, интересува ме следното: Display 14.1-inch color TFT XGA Samsung има само една забелешка, ама работи - по договорБатерия - работеща издьржа около 40 минути, със коментар, по договор Има CD-ROM ама де да знам в какво състояние като го проверя ще пиша Освен това ми трябва и капачето от долната страна, под което е модема. CDто не ме интересува да е работещо. Ако решиш нещо - обади се на координатите в подписа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Можеш ли да ми кажеш някои от тези части дали стават за лаптоп TEAC? Ако стават ще говорим с цифри Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucidus Posted June 26, 2007 Author Share Posted June 26, 2007 Със дъното нищо не стана, върщам офертата, ако има заинтересовани пишете на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 cpu-to kolko go dava6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucidus Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 cpu-to kolko go dava6? Продаден е Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodirut Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Ako ne si prodal displeq se interesuvam kakva mu e sabelejkata i kolko mu iska6. moje6 da mi pi6e6 na imail:[email protected] , ili na tel.0885035411 .kazvam se Dontcho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.