Harbachek Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Знам, че от 2 месеца не съм писал във форума, но сега ми се наложи да продам това онова, та реших да пиша сам тук и така Продавам: Nokia 3200 на година и половина. Повече инфо има тук - http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=224 Изглежда ето така: Нокията върви заедна със зарядно, купено стерео хендс фрии, купен дата кабел със софтуеър. Когато го купувах беше 180 без екстрите, но понеже ги има, го давам за 90 лв. В www.mobilebulgaria.com върви без екстрите от 60-80 лв Телефончето е много издръжливо между другото ------------------------------------------------------------------------ Черна mp3-ка NEO 128MB -> PRODADENO ------------------------------------------------------------------------ Радио TCM - оранжево е формата му е елипса, яко е ама не ми трябва. Търся му 5 лв. Съжалявам, че нямам снимка. ------------------------------------------------------------------------ Оптична мишка Genius На PS2 e не знам сега колко върви, но мишката е напълно здрава със софтуеър. Търся и 5 лв. Айде ако има въпроси пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 MP3-to e prodadeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted July 17, 2007 Author Share Posted July 17, 2007 Kam tova pribavqm flash pamet pqi 12mb 20lv. I mi zvanete na GSM 0888662852 za si4ki oferti poneje ne sam si u nas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.