Didro Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 1. 2х HP Descjet 450 - цена по 25 лева всеки И двата принтера нямат мастило и имат някакъв проблем с листоподаването. До преди 2 месеца съм ги позвал, но трябваше да нагласям листа, за да тръгне. Правят перфектни снимки на фотохартия и са много компактни снимки: pic1,pic2,pic3,pic4 Ето и малко инфо тук 2. 1 Epson LX-800 матричен - цена 110 лева Това е желязен принтер. Ползвах го до преди 2 седмици когато си купих нов. Работи си иедално. снимки: pic1,pic2,pic3 Виж за сравнение тук Всички принтери си вървят с кабел за захранване и кабел към компютъра Възможен е коментар по цените телефон за връзка - 0883307057 - Владимир Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaniohhhhh Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 na tiq dvata hp po kolko pari sa im glavite ??? i do kolko sa precakani,smisal s leko namestvane na list i si go izdyrpva ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didro Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 За главите - не знам, защото ми ги дадоха пълни и двата, изхабих ги и не съм се интересувал да си взимам нови, а колкото до листа - някой път трябваше да се намества, друг път сам си тръгваше. Който се интересува - да идва да тества както там се тества и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didro Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 нова цена: 2те HP-ta - по 20 матричния 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didro Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 нова цена за матричния - 89 лв. топъл топъл - пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didro Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 80 за матричния и по 15 за другите 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.