beku Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Търся си дънце, че прецаках един чейнтех, като му прекъснах две пътечки, каро му свалях охлаждането. Дъното трябва да поддържа SDR, че не ми се сменя и паметта. Процесорчето ще е едно Дуронче, така че не ми трябва кой знае какво дъно, тва е предложете нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Продължавам да търся дъно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Алекс,интересува ме до колко МХц процесор трябва да подържа. Имам едно,но дай Инфо да знам дали да го тествам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon1 Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Elitegroup K7VZA rev| 3.0 smenqni sa 3-4 kondenzatora po nego - 25 lv. skype "nikolina9803" ili 0888642926 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted July 31, 2007 Author Share Posted July 31, 2007 Алекс,интересува ме до колко МХц процесор трябва да подържа.Имам едно,но дай Инфо да знам дали да го тествам. хъм интересен въпрос за момента ще е едно дуронче на 1г, но за повече не знам дали ще ми трябват! Пиши ако изпадне нещо като за мен! Колега тоя елитТруп иначе работи ли си нормално!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon1 Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Продължавам да търся дъно! аз мога да ти предложа едно за части сдр рам дуронче 1.1 е било преди за 5 лева е твое Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.